Acasă Actualitate Râmnicu Vâlcea: Primarul Frâncu anunță că i-a iertat pe „jurnaliștii care l-au...

Râmnicu Vâlcea: Primarul Frâncu anunță că i-a iertat pe „jurnaliștii care l-au atacat cu înverșunare”

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu, a anunțat, astăzi, într-un comunicat, că i-a iertat pe „jurnaliștii care l-au atacat cu înverșunare” anul trecut. În comunicat, el mai face un apel la „prietenie”, către toţi jurnaliştii vâlceni.

„Vă scriu la început de An Nou 2014 cu speranţă. Vă scriu, mai ales, pentru ca să vă doresc să fiţi fericiţi, sănătoşi alături de cei dragi vouă şi să vă împliniţi idealurile. Nici nu ştiţi cât m-am frământat în această perioadă de sărbători să iert şi să-i înţeleg pe toţi cei care m-au atacat cu multă înverşunare în ultimele luni, m-au rănit sufleteşte fără să ştiu de ce… şi asta numai pentru că mi-am vazut de drumul meu şi am încercat să construiesc ceva, să las lucruri bune în urma mea, un ceva pe care eu îl doresc valoros pentru întreaga comunitate din Râmnicu Vâlcea.

M-am străduit să îmi fac datoria de primar cât am putut mai bine, am depus efort susţinut, neaşteptând altceva decât un strop de recunoaştere, respect şi poate puţină prietenie şi apropiere din partea celorlalţi.
(…) De la unii dintre voi, e adevărat, cu cât aveam mai multă nevoie de prietenie şi de înţelegere, cu atât am fost respins mai tare…(…).

Vă spun încă o dată: La Mulţi Ani! şi vă chem să lucrăm, în Noul An, aşa cum înţelegem fiecare, pentru toţi oamenii din frumoasa noastră comunitate! Poate sub semnul toleranţei şi înţelegerii reciproce, sub semnul adevărului şi deschiderii spre dialog”, se arată în comunicatul Primăriei din Râmnicu Vâlcea.

Exit mobile version