13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSchumacher a fost operat din nou

Schumacher a fost operat din nou

Medicii de la spitalul din Grenoble au anunţat că fostul campion mondial a fost operat din nou luni seară, fiindu-i evacuat un hematom din craniu, informează realitatea.net.

„Un hematom a fost evacuat aseară pentru a diminua presiunea craniană, dar a arătat că mai există alte leziuni. Situaţia lui e mai bună decât ieri, nu putem spune că este în afara publicului, am câştigat timp, orele care urmează sunt cruciale. La reanimare, lucrurile evoluează rapid. Familia e aici, soţia sa, Corina, fii săi, fratele său, Ralf. Este în hipotermie şi în comă artificială, una care va dura cât e necesar”, au declarat medicii, într-o conferinţă de presă.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în staţiunea Meribel. Germanul a fost operat prima dată la scurt timp după ce a fost transportat la spital. Medicii din Grenoble au precizat într-o primă conferinţă de presă, luni, că Schumacher este în stare critică, în comă indusă, suferind de leziuni craniene, informează Mediafax. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS