Acasă Actualitate Vâlcea: Autoutilitara de ridicări auto a ajuns în parcul SC ETA SA

Vâlcea: Autoutilitara de ridicări auto a ajuns în parcul SC ETA SA

\n

Autoutilitara de ridicări auto a ajuns astăzi în parcul SC ETA SA, iar la eveniment a participat şi primarul Râmnicului, Emilian Frâncu.
„Acest utilaj modern va facilita munca Departamentului Blocari Ridicări Auto. Cu această ocazie, îi felicit pe cei de la ETA că încearcă să facă lucruri bune şi, în mare măsură, au reuşit. Aşteptau acest utilaj de aproape un an”, a spus primarul Frâncu.
Autotutilitara este un utilaj de ultima generaţie, Euro 5, cu o sarcină utilă de 4.000 de kilograme, care poate ridica orice tip de autovehicul, în maximum 3 minute, fără a-l deteriora, fiind echipată cu o macara şi chingi speciale.
Autoutilitara va interveni în primul rând pentru ridicarea maşinilor declarate abandonate pe domeniul public dar şi pentru ridicarea autovehiculelor staţionate ori oprite neregulamentar şi care au fost blocate, în cazul în care proprietarii nu se prezintă pentru deblocare într-un interval de două ore.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version