Acasă Actualitate Atenţionare de călătorie în Republica Italiană

Atenţionare de călătorie în Republica Italiană

Ministerul Afacerilor Externe atenţionează cetăţenii români care se deplasează pe teritoriul Republicii Italiene, că autorităţile italiene din Veneţia şi Treviso au adoptat măsura de restricţionare a circulaţiei pe tronsonul Quatro d´Altino – San Dona di Piave al autostrăzii A4 Veneţia-Trieste, pentru autovehiculele mai mari de 3,5 tone care transportă mărfuri periculoase. Această măsură de restricţionare va intra în vigoare începând cu data de 15 ianuarie 2014 şi va dura un an de zile.
Din cauza imposibilităţii accesului, în caz de accidente, a autovehiculelor de intervenţie ale poliţiei, pompierilor sau ambulanţelor, circulaţia autovehiculelor mai mari de 3,5 tone, va fi permisă doar în intervalul orar 19.00 – 07.00.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă conducătorilor auto să respecte cu stricteţe reglementările rutiere, adaptarea vitezei şi acordarea unei atenţii deosebite circulaţiei pe autostrada mai sus menţionată.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version