8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDâmboviţa: Accident cu trei răniţi provocat de un jandarm băut

Dâmboviţa: Accident cu trei răniţi provocat de un jandarm băut

Un subofiţer de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa este cercetat penal pentru vătămare corporală şi conducere sub influenţa alcoolului după ce maşina pe care o conducea şi în care se aflau doi pasageri s-a răsturnat, testele arătând că şoferul consumase alcool, conform Mediafax.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Adelina Torcică, poliţiştii dâmboviţeni au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice pe numele unui bărbat de 35 de ani implicat într-un accident rutier produs duminică dimineaţă pe DN 7, în localitatea Titu.
Maşina condusă de bărbat a derapat şi s-a răsturnat în afara carosabilului, cel mai probabil pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum.
În urma accidentului, atât şoferul, cât şi doi pasageri aflaţi în maşină au fost răniţi uşor. Testul efectuat cu aparatul alcooltest arată că şoferul avea o alcoolemie de peste 0,40 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, alcoolemie care încadrează fapta la infracţiune.
Şoferul prins băut la volan este jandarm în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Dâmboviţa.
Reprezentantul IJJ Dâmboviţa a menţionat că jandarmul va fi cercetat disciplinar pentru fapta sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS