21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePDL Craiova - Marş al tăcerii împotriva Guvernului USL

PDL Craiova – Marş al tăcerii împotriva Guvernului USL

\n

Organizația PDL Craiova a decis să organizeze astăzi 13 Decembrie în Craiova un marș al tăcerii ca răspuns la acțiunile din ultima perioadă a guvernării mincinoase și mai nou penale a USL.
Acționând împotriva cetățeanului, USL confirmă faptul că nu urmează nicio strategie sau doctrină politică, îmbogățirea și protejarea baronilor locali și acumularea de bani pentru campanii prin orice mijloace fiind singurele scopuri ale actualei guvernări.
Săptămânal apar noi taxe inventate de guvernul Ponta în tentativa disperată de a mai aduna bani la buget în scopul sifonării acestora către baronii locali care, la rândul lor, să-i întoarcă la partid pentru cele două runde de alegeri din 2014. Dovadă și cele 3 tranșe de bani alocate „ministerului” Dragnea cu dedicație pentru aleșii locali ai PSD și PNL.
Mai mult, fără consultări prealabile în comisii sau dezbateri publice, la o oră târzie, majoritatea USL a introdus „pe sub masă” pe ordinea de zi în Parlament modificarea Codului Penal și Codului de Procedură Penală, introducând ceea ce se vehicula încă de la câștigarea alegerilor de către actuala guvernare, o superimunitate Parlamentară. Aceasta, corelată cu amnistia deținuților cu condamnări de mai puțin de 7 ani sunt in măsură să pericliteze statul de drept – după cum mai multe cancelarii internaționale s-au pronunțat deja.
Astfel, Partidul Democrat Liberal nu poate rămâne indiferent la aceste abuzuri fără precedent la adresa statului de drept și în acest sens a inițiat un ‘marș al tăcerii’ cu scopul de a denunța recentele măsuri de natură să pericliteze agenda europeană a României.
Peste 100 de membri PDL s-au deplasat de la sediul PDL Dolj până în fața Prefecturii fără scandări, solicitând discuții cu reprezentanții Guvernului în teritoriu și purtând niste pancarte care conțineau mesaje adresate majorității USL:  Ponta taxează nu guvernează!; Taxa pe benzină si impozitul pe stâlpi. Multumim Ponta!; 2014 – Scumpiri si Falimente! Multumim Ponta si Antonescu!; Guvernul Ponta, fabrică de someri; Chitoiu si Antonescu s-au predat lui Iliescu!; PNL, unde esti? Tara o nenorocesti!; Adio dulce Romanie! S-a dat liber la Hotie!; Coruptie legalizata! Multumim PSD+PNL!; Furati, furati ca oricum scapati! Multumim PSD + PNL!; Super Imunitate pentru Super Corupti! Multumim PSD+PNL!.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS