12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrefectul cere controale în Rânca

Prefectul cere controale în Rânca

Prefectul de Gorj, Ion Claudiu Teodorescu, s-a întâlnit vineri cu şefii instituţiilor deconcentrate pentru a stabili ultimele detalii privind măsurile necesare asigurării ordinii şi liniştii publice în perioada premergătoare şi în timpul sărbătorilor de iarnă.                            
Au fost puse în discuţie atât măsurile care vor fi luate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, cât şi de instituţiile deconcentrate care efectuează controale în unităţile de alimentaţie publică. Toate instituţiile au prezentat planul de acţiuni ce vor fi întreprinse în judeţ pentru protejarea sănătăţii şi siguranţei cetăţenilor în perioada sărbătorilor de iarnă. Prefectul a solicitat conducerilor instituţiilor deconcentrate să se axeze în special pe acţiuni de prevenţie, iar acolo unde nu se respectă prevederile legale să se dispună măsuri în consecinţă.
Teodorescu a solicitat îndeosebi intensificarea acţiunilor de verificare în zonele turistice, cu precădere la unităţile din zona Rânca, pentru a nu fi pusă în pericol siguranţa turiştilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS