16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateParlamentul European a lansat website-ul dedicat alegerilor europene

Parlamentul European a lansat website-ul dedicat alegerilor europene

Parlamentul European a lansat pagina de internet dedicat alegerilor europene. Site-ul vine în întâmpinarea nevoii de informare a publicului, precum şi a mass media cu privire la alegerile pentru Parlamentul European din perioada 22-25 mai 2014, oferind următoarele facilități de informare:
Secțiunea „Dosar de presă”, dedicată reprezentanților mass-media, include un scurt ghid despre rolul și puterile Parlamentului, precum și o perspectivă asupra acțiunii Parlamentului European în privința principalelor dosare legislative comunitare ale ultimilor cinci ani.
– Secțiune de știri actualizată permanent, cuprinzând articole, comunicate de presă, galerii foto și infografice.
– Informații interactive despre statele membre ale Uniunii Europene, centrate în jurul următoarelor domenii: economie, tehnologie, locuri de muncă, educație, mediu, energie, societate.
– Informații despre partidele politice europene – un factor important al integrării europene: descrierea partidelor, cu legături către site-urile acestora.
– Legătura către EP Newshub – un serviciu care integrează informațiile prezente în mediul online și rețelele de socializare, furnizate de către Președintele Parlamentului European, Membrii Parlamentului European și birourile de informare din cele 28 de state membre.

Informațiile despre alegerile europene din 2014 sunt de asemenea comunicate în mod constant și prin intermediul rețelelor de socializare folosite de Parlamentul European, folosind hashtag-ul dedicat #EP2014. Informările publicate de Biroul de Informare al Parlamentului European în România pe canalele proprii în rețelele de socializare se pot accesa pe Facebook şi pe Twitter – @EP_Romania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS