12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMaratonul târgurilor Contex continuă

Maratonul târgurilor Contex continuă

O nouă ediţie a târgului Contex, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Dolj în colaborare cu o firmă din Bucureşti, îşi deschide astăzi porţile în incinta Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ din Craiova. Această ediţie este dedicată sărbătorii Sfântului Nicolae. Deşi penultima ediţie a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, CCI Dolj a organizat un nou târg acum, cu aceiaşi participanţi, care vor comercializa aproximativ aceleaşi tipuri de produse destinate sezonului rece. „Este o nouă ediţie a târgului Contex, organizată de Moş Nicolae. Sunt prezenţi aproximativ aceiaşi participanţi ca la ediţia precedentă, care vor veni cu aceleaşi produse de toamnă-iarnă. La această ediţie sunt prezente 44 de firme, cele mai multe fiind producătoare“, a precizat George Moţăţăianu, directorul Direcţiei Târguri şi Expoziţii din cadrul CCI Dolj.
Se pare că afacerile comercianţilor care participă la târg merg destul de bine în Craiova, din moment ce participă în continuare la orice ediţie a târgului Contex care se desfăşoară în Bănie.
Organizatorii spun că pot fi găsite la acest târg articole de îmbrăcăminte, ghete, cizme din piele, bluze, paltoane, rochii, costume bărbăteşti, dar şi accesorii, cum ar fi bijuterii de argint, genţi din piele şi altele.
Târgul va fi deschis publicului larg de astăzi şi până duminică, 8 decembrie. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS