Acasă Actualitate Predoiu versus Falcă: PDL Dolj alege candidatul la prezidenţiale

Predoiu versus Falcă: PDL Dolj alege candidatul la prezidenţiale

Candidaţii şi-au prezentat aseară proiectele în faţa activului de partid din judeţ

Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă, prezidenţiabilii PDL pentru alegerile din 2014, şi-au prezentat aseară proiectele în faţa activului de partid din Dolj. Cei doi se înfruntă în alegerile interne ale partidului, învingătorul urmând să fie desemnat candidatul democrat-liberalilor la prezidenţiale.
Gheorghe Falcă, primarul de Arad şi preşedinte al PDL Arad, este de profesie inginer. Cătălin Predoiu, avocat, prim-vicepreşedinte PDL, a fost ministru al justiţiei în perioada 2008 – 2012 şi a deţinut interimar funcţiile de ministru al afacerilor externe şi prim-ministru. Sala Filarmonicii „Oltenia“ a fost neîncăpătoare pentru membrii de partid veniţi să asculte ce au de spus candidaţii, care şi-au prezentat proiectele câte o jumătate de oră. În timp ce Gheorghe Falcă a vorbit despre „Societatea Vie. Proiect România 2020“ şi cele patru repere absolute pe care îşi bazează proiectul (cetăţeanul, familia, patria, Europa), Cătălin Predoiu a împărtăşit auditorului „Forţa echilibrului. Pentru o Românie bine condusă spre prosperitate şi normalitate“, proiectul construit în jurul a cinci echilibre esenţiale. Predoiu a insistat asupra unei Românii prospere printr-o economie puternică, locuri de muncă şi un trai mai bun pentru toată lumea. Sâmbătă, 23 noiembrie, între orele 9.00 – 17.00, membrii PDL Dolj îşi vor putea alege candidatul preferat în 12 centre de votare din judeţ. 

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version