Acasă Actualitate Craiova: A 41-a sărbătorire a Zilei Mondiale a Salutului

Craiova: A 41-a sărbătorire a Zilei Mondiale a Salutului

-

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, secția Audio-Video și American Corner Craiova, marchează joi, 21.11.2013, ora 11:30, Ziua Mondială a Salutului (World Hello Day).
La eveniment vor participa școlarii grupei pregătitoare, de la Școala Gimnazială “Sf. Dumitru”, însoțiți de învățător Eugenia Stanciu. Elevii vor participa la un joc de roluri, vor viziona o prezentare Power Point și vor discuta despre importanța salutului și a regulilor de bună-purtare.
21 Noiembrie 2013 marchează cea de-a 41-a sărbătorire a Zilei Mondiale a Salutului, instituită în 1973, ca răspuns la conflictul armat dintre Egipt și Israel.
Peste 180 de țări aniversează această zi, care a fost realizată de nu mai puțin de 31 de câștigători ai premiului Nobel pentru Pace și are ca scop conștientizarea publicului de faptul că prin comunicare se pot stinge conflictele și se poate păstra pacea pe întreaga planetă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.