8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAuchan a împlinit doi ani la Craiova

Auchan a împlinit doi ani la Craiova

http://www.youtube.com/watch?v=H3gzxK-jwQU

\n

După ce grupul Auchan a cumpărat şi magazinele real-, din ţară, în această perioadă a început introducerea unor produse specifice hipermarketului Auchan pe rafturile din real-, Craiova.

Hipermarketul Auchan a aniversat, ieri, doi ani de existenţă pe piaţa din Craiova. Clienţii magazinului au fost întâmpinaţi, în jurul orei 12.00, cu o surpriză, pregătită chiar de angajaţii hipermarketului. Un tort de 60 de kilograme a fost tăiat felii şi împărţit clienţilor, angajaţilor şi invitaţilor la eveniment.
Persoanele aflate ieri în Auchan la cumpărături s-au îngrămădit la promoţiile magazinului, prilejuite de aniversarea a doi ani de la inaugurare. Cei interesaţi au putut cumpăra pahare de sticlă la un leu bucata, seturi de câte patru linguri – tot la un leu, farfurii colorate – la preţul de trei lei bucata etc.
„Pe durata celor doi ani de existență în Craiova, am pregătit pentru clienți cea mai mare gamă de produse, cel mai bun confort la cumpărături și cele mai bune prețuri. Alături de întreaga echipă Auchan Craiova doresc să le mulțumesc tuturor clienților pentru încrederea acordată și pentru fidelitatea de doi ani. În plus, de câteva zile am obținut certificarea ISO 22000:2005, ceea ce atestă standardele înalte de siguranță alimentară pe care le oferim craiovenilor“, a declarat Attila Lenart, directorul hipermarketului Auchan Craiova.
Magazinul are promoţii pe durata întregii săptămâni, a informat conducerea. Suprafaţa netă de vânzare a hipermarketului Auchan Craiova este de 10.700 metri pătraţi, iar compania oferă spre vânzare 50.000 de produse alimentare şi nealimentare. În prezent, sunt peste 400 de persoane angajate la Auchan Craiova.

A început transformarea real
în Auchan

Grupul Auchan a cumpărat magazinele real-, din ţară, inclusiv pe cel din Craiova. A început rebrandingul hipermarketului real din Craiova. Momentan, produse din gama celor care se găsesc la Auchan au început să fie introduse şi în magazinul real-, din Craiova, iar acest proces se va extinde până în prima parte a anului 2014, potrivit unor surse din companie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS