20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Intervenții pentru salvare

Olt: Intervenții pentru salvare

Pompierii SMURD din cadrul Detașamentului Slatina au intervenit la sfârşitul săptămânii, împreună cu un echipaj de la Serviciul de Ambulanță, în localitatea Recea, pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor unui accident rutier.
Salvatorii au găsit la fața locului un singur autoturism, răsturnat, în afara parții carosabile, șoferul acestuia aflându-se în stare de inconștiență. Pacientul, Dumitru V., de 48 de ani, din orașul Potcoava, a fost transportat la UPU Slatina, inconștient, prezentând traumatism cranio-cerebral deschis și halenă alcoolică. Bărbatul a fost transferat la Spitalul Nr. 1 Craiova. Soția acestuia, Ana V., de 46 de ani, din aceeași localitate, a fost transportată la UPU Slatina, conștientă.
De asemnea, Detașamentul Slatina a intervenit, cu o autospecială de stingere, în Slatina, strada Aleea Orhideelor, pentru deblocare ușii unui apartament de la etajul unu, în interiorul acestuia aflându-se o fetiță de doi ani. Cu ajutorul scării din dotarea autospeciale, unul dintre salvatori a escaladat geamul balconului și a deschis ușa apartamentului. Copilul a fost găsit, conștient, fără urme de traumă. Din discuțiile purtate cu tatăl fetiței, acesta a ieșit pentru puțin timp din apartament, a lăsat ușar deschisă, iar copilul a închis ușa cu încuietoare automată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS