10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVideanu, audiat la DNA în dosarul privind Realitatea Media

Videanu, audiat la DNA în dosarul privind Realitatea Media

Adriean Videanu s-a prezentat astăzi la DNA, unde a fost citat ca martor în dosarul privind Realitatea Media, el spunând că singura legătură cu postul de televiziune a fost participarea la emisiuni şi că singura afacere pe care ar fi putut să o aibă cu societatea ar fi fost furnizarea de marmură, informează Mediafax.

Videanu a declarat, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că a fost citat de procurori în calitate de martor în dosarul privind vânzarea de acţiuni ale societăţii Realitatea Media.

Întrebat ce legături a avut cu această societate Videanu a spus că singura lui legătură cu Realitatea a fost aceea că a participat la numeroase emisiuni ale postului de televiziune. Videanu a precizat că nu a fost interesat niciodată de achiziţionarea de acţiuni la SC Realitatea Media şi, mai mult, nu a fost interesat de afaceri în segmentul media. Adriean Videanu a mai spus că singura afacere pe care ar fi putut să o deruleze cu Realitatea Media ar fi doar dacă societatea era intereseată de achiziţia de marmură. Videanu a venit la sediul DNA neînsoţit de avocat şi a precizat că va face mai multe declaraţii după audiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS