16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCu mic, cu mare la Serbarea Steluţei vesele

Cu mic, cu mare la Serbarea Steluţei vesele

Copii, părinţi şi bunici şi-au dat ieri întâlnire în parcarea hipermarketului real,- la Serbarea Steluţei vesele din cadrul Festivalului Craiovei „Olteni pentru olteni“, care are drept scop dotarea Clinicii de Hematologie a Spitalului „Filantropia“ cu aparatură medicală.
Deschiderea a aparţinut micuţilor de la Grădiniţa „Floarea albastră“, care, îmbrăcând costumele toamnei – câte un dovlecel, o domnişoară crizantemă sau însăşi toamna – au venit pentru a da culoare serbării Steluţei vesele, cu al lor număr „A venit pe culme toamna“. Nu au lipsit din programul zilei nici elevii de la Şcoala „Gheorghe Ţiţeica“, ce au încântat spectatorii cu o suită de dansuri moderne, populare, un număr de balet, cu valsul albinuţelor, dar şi cu cântecele vesele de toamnă. Au urmat elevii de la Palatul Copiilor Craiova, care au încântat audienţa cu numere de dans şi gimnastică ritmică.
De la Serbarea Steluţei vesele nu putea lipsi nici mascota Radio Sud, care la braţ cu DJ-ii postului nostru de radio au împărţit vederi din Craiova de altădată.
Micii artişti, părinţii şi bunicii ce-i însoţeau nu s-au sfiit să strecoare în urnele Steluţei câte o sumă de bani, astfel încât Clinica de Hematologie a Spitalului „Filantropia“ să poată fi dotată, în curând, cu aparatură modernă. Şi ca o răsplată a gestului lor artistic şi umanitar, cei mai mici dintre artiştii care au urcat pe scenă au primit cadou şedinţe de pictură de faţă, dar şi invitaţia de a urmări, în schimbul sumei de 10 lei, în cadrul 3D Colours Cinema, filmul de desene animate „Stă să plouă cu chiftele“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS