10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFestivalul Craiovei a continuat ieri cu Serbările berii - FOTO

Festivalul Craiovei a continuat ieri cu Serbările berii – FOTO

Programul de ieri al Festivalului Craiovei, eveniment organizat de Fundaţia Gazeta de Sud şi Asociaţia „Lupta Împotriva Cancerului”, a inclus Serbările berii, desfăşurate în parcarea hypermarketului real,-. Reprezentanţii Fundaţiei Gazeta de Sud au vândut peste 500 de cărţi poştale cu imagini din Craiova de odinioară, tipărite special în cadrul campaniei de strângere de fonduri pentru Spitalul Filantropia. Sumele strânse din donaţii în urnele prezente la toate evenimentele festivalului şi din achiziţionarea cărţilor poştale vor fi donate Clinicii de Hematologie a Spitalului Filantropia, care are nevoie de aparatură medicală.

În cadrul evenimentului Serbările berii au concertat Gabriela Dolanska, DLT Family, ADN, No Antidote, Bogdan Uţă şi Casual Band, dar şi trupa Magazinul de muzică. Dj Rynno şi Silvia s-au alăturat cazului umanitar şi au urcat spre sfârşitul serii pe scenă încântând publicul prezent. Slivia a declarat pentru GdS că nu este pentru prima dată când susţine concerte pentru cazuri umanitare. „Întotdeauna mă gândesc şi la ceilalţi şi dacă pot să fac un lucru bun, atunci îl fac. Nouă ne place foarte mult ceea ce facem, să încântăm publicul, să susţinem concerte şi aici, la Craiova, publicul s-a distrat alături de noi şi cu toţii au făcut şi donaţii. De câte ori lumea a apelat la noi şi am putut să ajutăm pe cineva am făcut-o. Ne-am implicat chiar şi pentru un caz în Bucureşti care a fost destul de amplu, unde au fost mai multe concerte. Acum, depinde şi de oameni, noi am ajutat cu ce am putut”, a declarat artista.

Oamenii prezenţi la spectacol au fost plăcut impresionaţi de latura caritabilă a Festivalului Craiovei şi au afirmat că ar trebui făcute mai des asemenea gesture umanitare. „Am venit aici cu gândul să-i ajut pentru că ştiu că au mare nevoie. Cred că dacă fiecare dintre noi ar dona din puţinul pe care îl are s-ar strânge fonduri şi pentru această clinică”, a spus Ioana Marin, prezentă la mai multe evenimente din cadrul Festivalului Craiovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS