9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRAADPFL-ul şi taina crucii

RAADPFL-ul şi taina crucii

RAADPFL Craiova  a găsit o rezolvare în cazul monumentului funerar schimbat de pe mormântul din cimitirul Sineasca. La aproape o lună de când Marina Călinescu a descoperit că îi fusese schimbată crucea de la locul de veci cu cea de la mormântul vecin, angajaţii regiei au hotărât să îndrepte… greşeala, fără nici o explicaţie.
Prin urmare, Marina Călinescu a fost chemată luni de reprezentanţii RAADPFL să aleagă un monument funerar nou, care să fie aşezat pe mormântul pe care aceasta îl deţine şi unde este înhumat unchiul său. „După mai multe discuţii, văd că au ajuns şi ei la o concluzie. Nu mi-au zis dacă există cineva vinovat, dar mi-au dat dreptate, pentru că nu eram nebună să inventez aşa ceva. Ieri (luni – n.r.) m-au chemat cei de la RAADPFL ca să-mi aleg un nou monument funerar pentru a fi amplasat la capul unchiului meu şi totodată să schimbe crucea la mormântul vecin. Bine că s-a rezolvat“, a spus Marina Călinescu.
În urmă cu aproape o lună, craioveanca Marina Călinescu a descoperit că monumentul funerar de pe mormântul pe care îl deţine în cimitirul Sineasca a fost schimbat cu cel de pe mormântul vecin. Crucile fuseseră mutate de pe un soclu pe altul fără ca vreo persoană din cimitir, paznici, lucrători, să vadă ceva. În plus, crucea fusese spartă şi lipită cu adeziv. Atunci, craioveanca nu a primit nici o lămurire, nici măcar nu a fost luată în seamă de angajaţii cimitirului Sineasca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS