11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdmiterea la INM şi în magistratură

Admiterea la INM şi în magistratură

Consiliul Superior al Magistraturii organizează, prin Institutul Naţional al Magistraturii, începând cu data de 25 august 2013, în Bucureşti, concursul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii şi concursul de admitere în magistratură.
Concursul de admitere la INM se organizează pentru ocuparea unui număr de 200 de locuri de auditori de justiţie, din care 100 de locuri sunt alocate pentru pregătirea auditorilor în vederea ocupării funcţiei de judecător, iar 100 de locuri pentru pregătirea auditorilor în vederea ocupării funcţiei de procuror.
Pentru acest concurs s-au înscris 3874 de candidaţi.
La data de 25 august 2013 s-a desfăşurat proba eliminatorie tip grilă de verificare a cunoştinţelor juridice din cadrul primei etape a concursului la care au participat 3733 de candidaţi.
A doua probă, constând în testul grilă de verificare a raţionamentului logic, va avea loc la data de 8 septembrie 2013.
Concursul de admitere în magistratură se organizează pentru ocuparea unui număr de 70 de posturi de judecător la judecătorii.
Pentru acest concurs s-au înscris 1258 de candidaţi.
La data de 25 august 2013 s-a desfăşurat proba eliminatorie tip grilă de verificare a cunoştinţelor juridice din cadrul primei etape a concursului la care au participat 1144 de candidaţi.
A doua probă din cadrul primei etape, constând în testul grilă de verificare a raţionamentului logic, va avea loc la data de 8 septembrie 2013.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS