Acasă Actualitate Silaghi: Nu am cerut şi nu am primit bani de la Iordache

Silaghi: Nu am cerut şi nu am primit bani de la Iordache

Deputatul PNL Ovidiu Silaghi declară că este nevinovat deoarece nu a cerut şi nu a primit niciodată foloase necuvenite de la omul de afaceri Nelu Iordache şi nu a influenţat şi nu a intervenit în nici un fel în privinţa executării sau ne-executării plăţilor din contractul Arad-Nădlac, conform realitatea.net.
El adaugă că este convins că în timp se va dovedi că este „întrutotul nevinovat”
De asemenea, Silaghi arată că referatul DNA privind sesizarea Camerei Deputaţilor în vederea avizului necesar urmăririi sale penale pentru săvârşirea infracțiunii de trafic de influență „se bazează pe o denunţare a unui individ care, în încercarea de a-şi salva situaţia, aruncă vinovaţii pe alte persoane”.
„În acest context, nu pot să nu remarc coincidenţa apariţiei acestui referat, precum şi invitarea mea la DNA pentru audieri pe 21 august 2013, în preajma declaratei zile a deciziei numirii mele de către preşedintele Traian Băsescu în propusa calitate de ministru al Transporturilor. De asemenea, nu pot să nu observ faptul că acest referat a apărut după ce încercarea ANI de a mă declara incompatibil a eşuat”, afirmă deputatul liberal.

Exit mobile version