17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Activităţile gospodăreşti vă vor lua destul de mult din timpul liber, dar veţi reuşi să vă organizaţi, astfel încât să vă mai rămână timp şi pentru propriile plăceri. Sunteţi cam impulsiv, agitat şi neliniştit şi din acest motiv aţi putea face greşeli care vă vor costa mult. Certurile, discuţiile în contradictoriu v-ar putea accentua starea de iritare, de nesiguranţă. Este posibil să vă confruntaţi cu probleme de natură sentimentală.       

Taur
Aţi putea primi o ofertă de colaborare, ceea ce vă poate aduce şi unele avantaje materiale, dar şi o poziţie mai solidă la serviciu. Eforturile dumneavoastră nu vor fi apreciate aşa cum consideraţi, cel puţin deocamdată, dar cum conjunctura astrală nu vă defavorizează nu aveţi de ce să vă faceţi griji. Dacă vi se va cere să rămâneţi peste program la serviciu, nu comentaţi.      
      
Gemeni
Aţi putea să revedeţi o mai veche cunoştinţă. Oricum ar fi, iniţiativele dumneavoastră în plan sentimental se vor bucura de apreciere. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus este în creştere. Contrar obiceiului, sunteţi mai impulsiv şi din acest motiv puteţi face greşeli. Gândiţi-vă de două ori înainte de a face sau de a spune ceva, altfel aţi putea avea controverse obositoare.     

Rac
Aveţi tendinţa să vă ocupaţi numai de problemele personale şi să neglijaţi relaţiile sentimentale. Riscaţi să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Chiar dacă situaţia financiară nu vă mulţumeşte, vă sfătuim să nu riscaţi nimic şi să evitaţi speculaţiile de orice fel. Partenerul de viaţă nu este de acord să plecaţi într-o călătorie de afaceri, motivând că nu este momentul potrivit.   
   
Leu
Starea generală nu va fi dintre cele mai bune, dar nici nu veţi avea probleme deosebite. N-ar fi exclus ca o suferinţă mai veche să revină în atenţia dumneavoastră. Implicarea în activităţi intelectuale vă va face bine, căci vă va da ocazia să demonstraţi celor care nu aveau încredere în dumneavoastră de ce sunteţi în stare. N-ar fi rău să încercaţi să fiţi mai conştiincios. Un dialog cu persoana iubită v-ar putea ajuta să vă faceţi ordine între priorităţi.     
 
Fecioară
În cazul în care aveţi de pus la punct unele acorduri, de semnat documente oficiale, va trebui să fiţi cât se poate de atent, deoarece se pot ivi încurcături care vă vor da bătăi de cap. La serviciu, doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ şi acest lucru vă poate crea mici neînţelegeri cu colegii. Şefii vă vor aprecia iniţiativele şi n-ar fi exclus să-şi propună să mai apeleze şi altă dată la sugestiile dumneavoastră.       Balanţă
Se pare că aveţi dificultăţi de comunicare şi nu reuşiţi să vă faceţi înţeles. Este indicat să amânaţi problemele care necesită putere de concentrare şi răbdare. Dacă acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă, relaţiile sentimentale pot fi armonioase. În cursul dimineţii s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor neplăceri pe plan sentimental. Totul se rezolvă în scurt timp, cu ajutorul unui prieten.    

Scorpion
Este foarte posibil să apară unele neînţelegeri cu superiorii ierarhici. Încercarea de a-i convinge că dreptatea este de partea dumneavoastră nu va face decât să accentueze tensiunile existente. Iniţiativele dumneavoastră se vor lovi de tot felul de obstacole. Impulsivitatea de care daţi dovadă vă poate determina să faceţi greşeli şi să aveţi o relaţie mai tensionată cu superiorii ierarhici sau cu o altă autoritate.   
   
Săgetător
Chestiunile profesionale vor fi prioritare, căci este posibil să aibă loc schimbări în cadrul instituţiei la care lucraţi. N-ar fi exclus nici să vi se repartizeze noi responsabilităţi, semn că superiorii ierarhici vă apreciază eforturile. În familie, sunt mici probleme cărora ar trebui să le daţi o mai mare atenţie. Un prieten de care nu mai ştiaţi nimic vă va da un semn de viaţă.      
 
Capricorn
Încă de dimineaţă sunteţi irascibil şi riscaţi să tensionaţi relaţiile cu prietenii şi atmosfera în familie. Ideile dumneavoastră nu prea sunt acceptate de anturaj, poate pentru că nu reuşiţi să le prezentaţi într-un mod convingător. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi cu o persoană mai în vârstă din familie! Chiar dacă anturajul vă apreciază ideile originale, ar fi bine să ţineţi cont şi de ideile lor. Astăzi nu este recomandabil să vă implicaţi în activităţi importante.   
    
Vărsător
O dorinţă mai veche se va realiza, ceea ce vă va surprinde şi bucura în acelaşi timp. Sunt o mulţime de lucruri de făcut, dar cum munciţi cu plăcere, efortul nu vă va obosi. Este posibil să rămâneţi peste program la serviciu sau să apelaţi la cineva apropiat pentru a discuta lucrările pe care trebuie să le finalizaţi. Relaţia cu prietenii se îmbunătăţeşte în mod constant.      
 
 Peşti
Dacă doriţi să vă puneţi în practică planurile mai vechi, mare atenţie, căci există cineva care v-ar putea înşela aşteptările. Dialogul cu superiorii ierarhici nu poate fi evitat, dar până la urmă se va dovedi constructiv. Este foarte posibil să aveţi un mic succes în sfera serviciului, ceea ce vă va da un elan deosebit pentru a vă implica în activităţi pe care le-aţi tot amânat. Dimineaţa s-ar putea să fiţi cam confuz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS