Horoscop

Autori


Berbec

Nu vor lipsi ocaziile de a vă vedea cu prietenii şi aţi putea pune la punct proiecte de interes comun. Veţi afla tot felul de noutăţi, iar hotărârile pe care le veţi lua vor fi cu totul spontane. Mare atenţie la ce discutaţi cu cei din jur, căci o neglijenţă verbală v-ar putea pune într-o situaţie destul de delicată. Dacă veţi ieşi la cumpărături ar fi bine să nu exageraţi cu cheltuielile.      

Taur

Deşi vă concentraţi puţin mai greu, ideile nu vă lipsesc. Intenţionaţi să vă îmbunătăţiţi imaginea publică şi bine faceţi, căci evenimentele vă vor aduce în centrul atenţiei grupului, în care vă petreceţi timpul liber. Câte ceva trebuie făcut şi prin gospodărie. În relaţia cu părinţii, lucrurile evoluează bine. Dacă doriţi să puneţi la punct chestiuni de interes comun, ziua aceasta v-ar putea aduce realizări.     

      

Gemeni

Aveţi chef de distracţii, pe care nu vă va fi greu să le găsiţi. Căutaţi câţiva prieteni, pentru a pune la punct un program atractiv pentru timpul liber. Veţi face o nouă cunoştinţă, care va fi chiar pe placul dumneavoastră; nu se ştie însă cât o să vă ţină. Pentru ceea ce veţi dori să realizaţi este nevoie de multă alergătură. Sunteţi cam impulsiv, agitat şi neliniştit şi din acest motiv aţi putea face greşeli care vă vor costa mult.     

Rac

Veţi avea de făcut multe drumuri în timpul zilei. Activităţile se vor dovedi binevenite, căci veţi scăpa de surplusul de energie. Este posibil ca o cunoştinţă făcută întâmplător să vă reţină în mod deosebit atenţia. Intuiţia de care daţi dovadă în aceste zile vă va permite să vă faceţi remarcat într-un grup mai larg, dar şi să rezolvaţi o situaţie delicată. Aţi dori să faceţi mai multe, dar nu reuşiţi şi acest lucru vă nelinişteşte profund.  

   

Leu

Împreună cu prietenii, aţi putea pune la cale o distracţie sau o activitate la care să participe mai multă lume. Nu este cazul să fiţi stresat; lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. De energie nu duceţi lipsă, aşa că nu este o problemă dacă aveţi de gând să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită pe acasă. În plus, veţi beneficia de sprijinul rudelor.    

 

Fecioară

Aveţi multe de făcut în gospodărie, dar vă tentează să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt şi să ieşiţi câteva ore la o activitate relaxantă. Activităţile fizice vă vor face mare plăcere, deoarece vă vor ajuta să depăşiţi cu mai multă uşurinţă stresul din ultimul timp. Aţi putea practica un sport sau pur şi simplu aţi putea schimba câteva idei cu prietenii pe care nu i-aţi văzut de ceva vreme. Un dialog cu persoana iubită v-ar putea ajuta să vă faceţi ordine între priorităţi.

     

Balanţă


Vi se va face o propunere de călătorie pe care sunteţi tentat să o acceptaţi, în ciuda faptului că nu va fi un proiect lesne de pus în practică. Până la urmă, se va găsi o soluţie, care să mulţumească pe toată lumea. Din punct de vedere sentimental, situaţia vă favorizează. Sunt şanse mari să vă îmbunătăţiţi relaţia cu fiinţa iubită sau chiar să luaţi o decizie importantă privitor la relaţia de cuplu.   

Scorpion

Aţi putea avea o realizare mai deosebită în plan sentimental; fiţi atent căci beneficiaţi de o şansă care nu se ştie când va mai apărea. De la o rudă veţi primi nişte bani cărora le veţi găsi repede o utilizare. În sfârşit, vă veţi face o plăcere. De activităţile gospodăreşti nu prea aveţi şanse să scăpaţi, oricât de mult v-aţi dori-o. Eficienţa de care daţi dovadă vă va permite să le finalizaţi cu rapiditate.  

   

Săgetător

Succese se anunţă în comunicarea cu cei din jur. Poate apărea cineva de mare viitor în viaţa dumneavoastră. O abordare sinceră a unei prietenii este lucrul cel mai indicat, mai ales că vi se potriveşte. Sensibilitatea de care daţi dovadă în această perioadă va face o bună impresie persoanelor de sex opus. Dacă veţi avea de luat o decizie, cu siguranţă rezultatul vă va satisface.     

 

Capricorn

Sunteţi într-o formă excelentă, iar eficienţa de care daţi dovadă vă aduce aprecierea celor din anturajul apropiat. Chiar dacă nu duceţi lipsă de energie, nu v-ar strica un moment de respiro, pe care vi l-aţi putea permite. Veţi revedea un vechi prieten, într-o conjunctură neaşteptată; s-ar putea să aibă nevoie de sprijinul dumneavoastră, aşa că fiţi pe fază.   

    

Vărsător

Energia este la limita inferioară, aşa că nu vă apucaţi de nimic din ceea ce v-ar putea suprasolicita. Încercaţi să o luaţi mai încetişor şi veţi avea mai multe satisfacţii. Aţi putea primi un ajutor substanţial de la colegi. Nu vă adânciţi asupra detaliilor. O cunoştinţă mai veche vă va da un semn de viaţă, ceea ce va fi o surpriză pentru dumneavoastră.  Nu sunteţi în situaţia de a forţa nota, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera.     

 

Peşti

În anturajul apropiat se va dezbate un proiect care v-ar putea interesa mai mult decât vă imaginaţi. Aveţi în plan diverse activităţi recreative, care vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi după agitaţia zilelor trecute. Nu grăbiţi mersul evenimentelor, dacă doriţi ca succesul să fie stabil. Mintea elaborează planuri excelente, ce de-abia aşteaptă să fie puse în practică. Aţi face bine să ascultaţi sfaturile partenerului în ceea ce priveşte chestiunile băneşti.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 16 august 2013

Actualitate

» Îi încalţă pe nemţi şi italieni, din spatele gratiilor
» Victoria unui pilot român pe unul dintre cele mai celebre circuite
» Festival internaţional de folclor
» Concursuri marinăreşti în portul din Drobeta Turnu Severin
» 15 august, dublă sărbătoare la Bechet
» Din cauza sărăciei din Dolj, copiii rabdă de foame
» Mirosul urât persistă în Craioviţa Nouă
» Centru de promovare turistică Novaci-Rânca
» Defileul Jiului va fi deschis până marţi
» ISJ pregăteşte un plan de comasare a liceelor tehnologice
» S-a dat startul celei mai mari expediţii pe Dunăre
» Sindicalistul Fluerătoru, anchetat şi pentru evaziune fiscală
» „Bogdan Petriceicu Hașdeu: «Pierit-au dacii?»“
» Horoscop
» Fereşte-te de radar!
» Bancul zilei
» Catherine Ashton îndeamnă statele UE să ia “măsuri adecvate” în contextul crizei din Egipt
» Florin Cioabă, operat de urgenţă în Turcia
» Grecia: Incendiu puternic pe insula Thassos
» Garda Financiară a suspendat activitatea Complexului „Dumbrava”
» Accize pentru motoarele de peste 100 CP destinate ambarcaţiunilor pentru agrement
» Letonia: Incendiu la sediul unei companii care asigură aprovizionarea cu apă potabilă în Riga
» Omar Hayssam, două săptămâni în plus de închisoare în dosarul “Volvo”
» Egipt: Cel puţin 12 victime după noile confruntări între simpatizanţii şi adversarii lui Mohamed Morsi
» Mehedinţi: Campionat Naţional de Îndemânare Auto, la Drobeta Turnu Severin
» Şapte români care înşelau turişti au fost arestaţi în Elveţia
» Cod Portocaliu de ploi şi grindină pe Valea Prahovei
» Opt personalităţi din România primesc luni paşaport de ambasador al turismului
» Egipt: Simpatizanţii lui Mohamed Morsi au ieşit din nou pe străzile din Cairo

Local

» Fără tichete de masă, cadou sau de vacanţă şi gratuităţi CFR şi în 2014
» „Autobuzul“ de Târgu Jiu
» O familie trăieşte sub cerul liber
» Un erou trăieşte printre noi
» Proprietarii care deţin spaţii în staţiunile turistice şi nu le îngrijesc ar putea fi amendaţi

Dolj

» Alocaţia copiilor, mijloc de trai pentru părinţi
» Carne de pasăre fără documente legale, confiscată în urma unei acţiuni la care au participat poliţişti din Dolj şi Olt

Gorj

» Trei tineri au fost reţinuţi pentru trafic de droguri

Sport

» Instrucţie cu Podariul
» Bistreţul a corectat-o pe CS Apa
» Bănia are două „guri de foc“
» Lincar: Vreau să creştem de la meci la meci
» Bartoli se retrage
» Ogrăzeanu şi Lavric s-au oprit în serii
» România a scârţâit cu Slovacia

Bani & Afaceri

» Olt: Alro Slatina, pierderi de 17 milioane de lei în primul semestru al anului

Sanatate

» Analize plătite de pacient, decontate şi de CAS?

Educatie

» Peste 87.000 de candidaţi s-au înscris la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului

Magazin

» „Hyperloop“, călătorii la viteze supersonice
» Chinezării şi „copy-paste“
» CFR suplimentează duminică numărul de trenuri pe ruta Bucureşti-Mangalia

Top