Horoscop

Autori


Berbec

Starea generală nu este nemaipomenită. Vă agitaţi în mod inutil şi aveţi tendinţa de a vă lăsa pradă impulsivităţii. Activităţile domestice, chiar dacă vi se par plictisitoare, v-ar putea ajuta să vedeţi lucrurile şi din alte puncte de vedere. O cunoştinţă de pe alte meleaguri are o problemă, iar sprijinul dumneavoastră i-ar putea fi de un real folos. N-ar fi exclus să primiţi o aprobare, un accept.     

Taur

În această perioadă veţi fi mai energic, aşa că nu este cazul să refuzaţi activităţile care vi se vor propune. Un eveniment mai puţin aşteptat este posibil să se producă, lăsându-vă fără replică. Nu este cazul să reacţionaţi cu promptitudine; mai bine aşteptaţi să vă consultaţi şi cu ceilalţi membri ai familiei. O persoană cu funcţie vă va da o mână de ajutor. Priviţi-o cu încredere.    

      

Gemeni

Cu greu vă veţi găsi echilibrul interior. Operaţiunile pe care trebuie să le efectuaţi nu vă fac nici un fel de plăcere, dar nici nu le puteţi amâna. Ar fi bine să fiţi mai tolerant, mai ales că lucrurile nu vă ies foarte uşor şi aveţi nevoie de sprijinul celor din jur. Situaţia materială vă creează neplăceri, căci se vor înregistra întârzieri în ceea ce priveşte intrarea în cont a sumelor ce vi se cuvin.    

Rac

Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus va creşte considerabil. Veţi avea ocazia să faceţi o cucerire, dar şi să primiţi complimente şi declaraţii. Totuşi, nu este indicat să faceţi schimbări de anvergură în viaţa sentimentală. Dacă doriţi să vă faceţi proiecte pentru viitorul apropiat, n-ar fi rău să plecaţi urechea şi la sfaturile celor din anturaj. Începeţi ziua cu un sentiment de frustrare, din cauză că şeful vă anunţă anularea unei călătorii în care urma să plecaţi peste câteva zile.

   

Leu

Veţi avea tot felul de discuţii legate de bani. O chestiune financiară s-ar putea rezolva în favoarea dumneavoastră, cu condiţia să daţi dovadă de mai multă hotărâre. Persoana iubită vă solicită mai mult din timpul liber şi ar fi bine să cedaţi insistenţelor acesteia. Pentru ceea ce v-aţi propus veţi avea parte de multă alergătură, dar cum totul se va rezolva convenabil, nu aveţi de ce să vă plângeţi.   

 

Fecioară

Şansa este de partea dumneavoastră, aşa că nu va trebui să faceţi un efort deosebit pentru a realiza ce v-aţi propus. Toate vă vor ieşi mai repede decât până acum, ceea ce vă va îmbunătăţi atât starea de spirit, cât şi încrederea în propriile capacităţi. Veţi fi remarcat prin inteligenţă, într-un grup nu foarte restrâns. Vi se vor face propuneri pentru viitorul apropiat, care vă vor încânta.

Balanţă


Sunteţi cam impresionabil şi nu este cazul să vă împiedicaţi prea mult în problemele celor din jur. Un câştig de bani vă va face să priviţi cu mult mai mare încredere spre viitor. În familie, n-ar fi exclus să asistaţi la unele schimbări, care însă nu vă vor impresiona într-o prea mare măsură. Este posibil să vi se propună o colaborare ce se va dovedi cât se poate de inspirată.   

Scorpion

Sunteţi plin de energie şi tocmai de aceea ar fi de dorit să vă implicaţi în chestiuni pe care le-aţi tot amânat până acum. Este posibil să primiţi o veste care vă va lua prin surprindere. Un prieten este aproape şi vă promite tot ajutorul de care aveţi nevoie. Părinţii ar avea nevoie de mai multă înţelegere din partea dumneavoastră. Evitaţi să daţi curs impulsurilor de moment dacă nu doriţi să aveţi o zi agitată.

   

 Săgetător

Sunteţi cu gândurile foarte împrăştiate, aşa încât nu este o zi favorabilă pentru a lua decizii sau pentru a rezolva problemele delicate. Pe cât posibil, evitaţi să plecaţi în vreo călătorie, căci aţi putea avea o surpriză, legată de actele de călătorie. Partenerul de viaţă va avea o realizare fie în ceea ce priveşte un acord, o aprobare, un examen sau poate va câştiga o sumă de bani.    

 

Capricorn

Este posibil să primiţi veşti de pe alte meleaguri. Cheltuielile vor fi ceva mai mari decât v-aţi planificat, dar veţi reuşi să vă descurcaţi. Interesul pentru relaţia cu prietenii este mare; veţi avea ocazia să petreceţi clipe plăcute cu aceştia, ceea ce vă va ajuta să depăşiţi cu mai multă uşurinţă neplăcerile cotidiene. Instabilitatea afectivă vă poate determina să luaţi decizii greşite.  

    

Vărsător

Din punct de vedere mental, astăzi funcţionaţi la limita superioară. Aţi putea pune la punct planurile pentru acţiunile viitoare, dar vă puteţi ocupa şi de chestiunile financiare pe care nu aţi reuşit să le puneţi la punct. Totuşi, dacă aveţi de gând să ieşiţi la cumpărături, încercaţi să nu daţi banii pe tot felul de lucruri inutile. Un telefon de la cineva drag vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi starea de spirit.    

 

Peşti

Veţi avea parte de o zi liniştită, în care veţi putea să vă odihniţi, dar şi să vă distraţi în compania prietenilor. Vă puteţi face planuri pentru zilele care urmează sau puteţi decide, împreună cu ceilalţi membri ai familiei, modul de rezolvare a unor probleme de interes comun. Acasă nimic nu este urgent, aşa că puteţi amâna pentru mâine ceea ce nu aveţi chef să faceţi astăzi. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale! Partenerul de viaţă se simte neglijat.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 14 august 2013

Actualitate

» Aşa se câştigă mai toate licitaţiile în România…
» Dinel Staicu şi Carmen Ioana Popescu, reţinuţi
» De la „Fiara din Balcani“ la „Jack Spintecătorul“ din Răducăneni
» Drogurile sau tâlhăriile i-au adus în detenţie
» Marţi 13, zi de vizită la ISU „Oltenia“
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Horoscop
» Bancul zilei
» Copii din toată Europa, în tabără la Mănăstirea Tismana
» Minivacanţă pentru angajaţii CEO
» Mitropolitul Olteniei, la hramul Mănăstirii Tismana
» Bechetul sărbătoreşte pe 15 august
» Paladiul- singurul metal preţios “pe plus” până în prezent în 2013
» Sandra Pralong: Străinii au o seninătate ce ne lipseşte încă
» Culele din România, în expoziţie la Craiova
» Caraula şi Vârtop sărbătoresc de Sfânta Maria
» Germanii caută bucătari în Gorj
» Chinezii, aşteptaţi să semneze memorandumul pentru noul grup energetic
» Cadavrul unui român dat dispărut în urmă cu două luni, găsit în sudul Italiei
» Traian Băsescu a început cursurile pentru reconfirmarea brevetului de comandant de navă
» Cererea lui Gigi Becali de întrerupere a executării pedepsei, respinsă

Local

» Sterilizarea câinilor, obligatorie
» Corabia Magică pluteşte la Caracal
» Şapte locuri de joacă rase dintr-o lovitură
» Incendiu de proporţii la o fabrică de vopsele
» Război între Ciurel şi Condescu
» Parcul Central din Drobeta Turnu Severin, prădat de hoţi
» Sindicalistul Fluerătoru rămâne după gratii
» Craiova: Furnizarea apei potabile, întreruptă marţi în Craioviţa Nouă
» Guvernul a aprobat suplimentarea Programului “Prima Casă” pentru locuinţele ANL
» Circulaţia rutieră, închisă duminică în centrul Craiovei pentru Crosul Filantropiei
» Craiova: Autorul accidentului din intersecţia de la Spitalul Judeţean, arestat preventiv

Dolj

» Adolescenta cu malnutriţie severă va fi încadrată în grad de handicap
» A lăsat copiii să doarmă şi s-a spânzurat

Gorj

» Un tir cu fân s-a făcut scrum
» O asistentă medicală bolnavă de cancer s-a spânzurat
» Percheziţii la traficanţii de droguri din Gorj şi Vâlcea

Sport

» Fotbal – România – Slovacia, scor 1-1, într-un joc amical
» Fotbal – CS Podari – FC Universitatea Craiova, scor 1-5, într-un joc amical
» FC Universitatea, amical cu CS Podari
» Lobonţ: Decât să revin în fotbalul românesc, mai bine mă retrag
» Tricolorii dau piept cu Slovacia
» Voleibaliştii din Bănie participă la turnee în Ardeal
» România, pe locul şapte în clasamentul pe medalii la CM de scrimă
» Handbalistele de la SCM ies în centru

Bani & Afaceri

» Turcii vor să cucerească piaţa
» Scandalul „Autobuzul“, miză de 11,7 milioane de euro
» Capacitatea parcurilor fotovoltaice din România a crescut de peste şapte ori în prima jumătate a acestui an

Educatie

» Şcolile craiovene şi problemele lor

Magazin

» Reprezentanţele RAR nu lucrează vineri, clienţii cu programări se pot prezenta oricând săptămâna viitoare

Top