10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUdrea: Marţi se înscrie Partidul Mişcarea Populară

Udrea: Marţi se înscrie Partidul Mişcarea Populară

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat că, din ceea ce ştie ea, marţi vor fi depuse actele pentru înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară, precizând că, din câte a reţinut, preşedinte interimar va fi Eugen Tomac, conform Mediafax.
„Faptul că cel care a luat cel mai mare scor în alegeri pentru PDL, Eugen Tomac, un tânăr foarte iubit şi în Moldova, proiectul politic de suflet al preşedintelui, vine şi intră în conducerea partidului, poate chiar pe prima funcţie, este un semnal că Mişcarea Populară vrea să vină cu oameni noi, oameni tineri, care nu au fost târâţi prin mocirla bătăliilor politice”, a spus Udrea.
Ea a mai spus că nu vede proiectul Mişcării Populare separat de cel al unificării dreptei şi nici în opoziţie cu PDL.
Udrea a apreciat că singurul care poate să aducă la aceeaşi masă toţi actorii politici de dreapta este Traian Băsescu.
„Eu cred că un proiect care să reprezinte unificarea dreptei este atât de important şi pentru preşedinte. Practic ar fi moştenirea politică pe care o lasă Traian Băsescu, astfel încât ar merita să încerce pentru acest proiect să treacă peste nemulţumirea pe care o are (faţă de PDL – n.r.)”, a mai spus Udrea.
La scurt timp după apariţia interviului, Fundaţia Mişcarea Populară a anunţat, printr-un comunicat, că marţi organizează o conferinţă de presă referitoare la lansarea partidului cu acelaşi nume.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS