5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdomniţei: Condamnarea lui Fenechiu, un eveniment regretabil şi neplăcut

Adomniţei: Condamnarea lui Fenechiu, un eveniment regretabil şi neplăcut

Vicepreşedintele PNL Cristian Adomniţei a declarat, comentând decizia justiţiei în cazul Relu Fenechiu, că este „un eveniment regretabil”, „de nedorit nimănui”, adăugând că nu este cazul să se discute despre un eventual înlocuitor al lui Fenechiu la şefia PNL Iaşi, conform Mediafax.
„E un eveniment regretabil şi neplăcut, de nedorit nimănui. Relu Fenechiu a avut două realizări foarte mari la Ministerul Transporturilor, respectiv deblocarea POS Transporturi şi readucerea în ţară a patru miliarde de euro, precum şi privatizarea CFR Marfă”, a spus Adomniţei.
Totodată, Cristian Adomniţei a afirmat că plecarea lui Fenechiu de la Ministerul Transporturilor reprezintă „o mare pierdere” pentru Iaşi, acesta fiind şi liderul PNL Iaşi.
„Toate marile proiecte importante ale Iaşiului au avut sprijinul lui Fenechiu. Autostrada Iaşi-Târgu Mureş a fost conceptualizată de către domnul Fenechiu şi tot el a sprijinit proiectul cu modernizarea aeroportului. E o pierdere mare pentru Iaşi. Ar fi fost mai uşor când aveai un ieşean în guvern”, a spus Adomniţei.
Relu Fenechiu a fost condamnat, vineri, de instanţa supremă, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul „Transformatorul”, iar fratele acestuia, Lucian, a primit o pedeapsă tot de cinci ani de închisoare cu executare, decizia nefiind definitivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS