15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRelu Fenechiu: Dacă voi fi condamnat, trebuie să plec acasă

Relu Fenechiu: Dacă voi fi condamnat, trebuie să plec acasă

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat astăzi că în cazul în care va fi condamnat în dosarul „Transformatorul” îşi va da demisia din funcţia de ministru, informează Agerpres.ro. Întrebat ce va face în cazul în care va suferi o condamnare, ministrul a răspuns: „Mă voi căi”. „Mâine este un termen ca multe alte termene, care au fost până acum. Poate fi ultimul termen, poate să nu fie ultimul termen. Dumneavoastră aveţi informaţii, eu nu-mi permit să le cer. Vreau să vă spun că, de opt ani, mie mi se spune că mâine voi fi arestat, că poimâine voi fi condamnat… să stau deoparte că am dosare penale… Am ajuns, după mulţi ani, să ocup această funcţie. Nu ştiu cât timp o voi ocupa. Ştii când ajungi să fii ministru, dar nu ştii niciodată când pleci. Eu consider că până în momentul în care voi pleca din fruntea acestui minister trebuie să îmi fac treaba. Dacă mă voi gândi permanent că mâine trebuie să plec acasă ar însemna să nu îmi mai fac treaba niciodată”, a spus Relu Fenechiu, într-o conferinţă de presă.

El a subliniat că nu ştie ce se va întâmpla joi, la termenul de judecată, însă, în opinia sa, mulţi dintre duşmanii săi vor avea surprize neplăcute. „Nu ştiu, cred eu că mulţi dintre duşmanii şi adversarii mei vor avea surprize neplăcute. Dacă se întâmplă să fie o condamnare, este clar că trebuie să plec acasă, nu am cum să stau condamnat în fruntea ministerului. Cred că răspunsul nici nu-şi mai avea sensul”, a adăugat Relu Fenechiu.

Acesta a mai spus că în acest moment nu are de gând să demisioneze nici din Guvern şi nici din Parlament, însă, în cazul în care va suferi o condamnare, nu va fi necesar ca premierul să îi ceară demisia, şi-o va da singur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS