11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Se reia campania de dezinsecţie

Craiova: Se reia campania de dezinsecţie

Cea de-a doua campanie de dezinsecţie efectuată în Craiova de SC Salubritate SRL Craiova a fost reluată începând de azi, până la data de 17 iulie 2013. Campania a  începută în data de 25 iunie, dar a fost întreruptă din cauza precipitaţiilor. Atunci lucrătorii SC Salubritate Craiova au acţionat în zona lacurilor din Craiova (lacul din Parcul Nicolae Romanescu, lacul din Gradina Botanică, Lacul Tanchiştilor, lacul din Făcăi precum şi cel din Valea Fetii), pe o suprafaţă de 12,5 hectare, urmînd ca  operaţiunea să fie extinsă în zona parcurilor din municipiu.
În cursul nopţii de 26 spre 27 iunie echipajele SC Salubritate Craiova au acţionat în cartierele Valea Roşie şi 1 Mai, după care acţiunea a fost întrerupă. Acţiunea  a fost reluată azi.

Conducerea SC Salubritate Craiova SRL face apel la cetăţenii Craiovei să apeleze dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0251/422.733, cu program non stop, sau prin sesizare online pe site-ul www.salubritate-craiova.ro, dacă sunt nemulţumiţi de modul în care s-a efectuat operaţiunea de dezinsecţie, dacă zona în care locuiesc necesită dezinsecţie sau dacă lucrătorii SC Salubritate Craiova SRL prestează servicii de proastă calitate sau sunt indisciplinaţi. Cei ce fac sesizări sau reclamaţii sunt rugaţi să prezinte o probă filmată sau o fotografie (cu data şi ziua) a actului pe care îl denunţă. Substanţa folosită de lucrătorii SC Salubritate Craiova SRL, Supertox, este avizată de Ministerul Sănătăţii şi face parte din clasa a treia de toxicitate. Suprafaţa totală vizată de campania de dezinsecţie este de aproximativ 700 de hectare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS