27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTârgul de haine CONTEX: preţuri de producător

Târgul de haine CONTEX: preţuri de producător

http:http://www.youtube.com/watch?v=g849UUXcf9o

47 de expozanţi sunt prezenţi la această ediţie organizată cu prilejul Zilelor Craiovei.

De ieri şi până la sfârşitul săptămânii, craiovenii sunt aşteptaţi la o nouă ediţie a Târgului de îmbrăcăminte şi încălţăminte CONTEX, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Dolj şi care se desfăşoară în incinta Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ din Craiova. Sunt prezente 47 de firme din toată ţara, în special producători din oraşe precum Constanţa, Arad, Alba, Bacău, Bucureşti, Suceava, Brăila, Argeş şi din Craiova. „Am încercat să selectăm dintre firmele care au solicitat spaţii la acest târg încât să aibă prioritate producătorii, pentru a-şi expune produsele. În felul acesta, şi preţurile vor fi cele mai bune. Sunt, în general, aceiaşi producători care vin, de regulă, la târgurile de acest gen organizate de Cameră“, a declarat George Moţăţăianu, directorul Direcției Târguri şi Expoziţii din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj.
Vizitatorii pot găsi la târg diverse articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte: bluze, rochii, sacouri, genţi din piele, bijuterii din argint, haine de blană, încălţăminte de sezon, lenjerii de pat şi diverse alte accesorii.
„Este prima dată când particip la acest târg şi aştept să vină cât mai mulţi vizitatori, care să se transforme în cumpărători“, a spus Mihaela Dinu, care expune bijuterii de argint la CONTEX. „Noi participăm an de an la CONTEX. Suntem producători din Craiova şi avem preţuri de producător. Ne aşteptăm ca la acest târg să vindem cât mai multă marfă, să ne cunoască mai multă lume. Deja au început să ne știe mulţi (…)“, a spus şi Mirela Brătan, expozant la târg, reprezentanta unui producător de haine din Craiova.
Ieri-dimineaţă, deja era un furnicar în foaierul Teatrului Naţional. „Vin adesea la acest târg, îmi plac hainele de aici şi sunt preţuri foarte bune. Chiar acum mi-am găsit o rochie la un preţ foarte avantajos şi intru la cabină să o probez“, a spus o vizitatoare, Loredana Mărunţelu, de 18 ani. „Am venit din curiozitate. Nu mi se par preţurile aşa de mici cum se laudă ei“, a spus un alt vizitator, de 57 de ani.
Vizitatorii sunt aşteptaţi în fiecare zi, până duminică, între orele 10.00-17.00, iar intrarea este liberă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS