Acasă Actualitate Modă şi frumuseţe în Sala Polivalentă

Modă şi frumuseţe în Sala Polivalentă

Ediţia a opta a Festivalului de Modă Miss Royal Models Romania s-a desfăşurat în această seară la Craiova, în Sala Polivalentă. Evenimentul a reunit două secţiuni – concursul naţional de frumuseţe Miss Royal Models Romania şi festivalul de modă. Conrcursul de frumuseţe a adus pe podium 14 concurente din marile oraşe ale ţării, alături de care au urcat şi două craiovence: Loredana Dida şi Oana Zuica.
Festivalul de modă a adus în faţa iubitorilor de creaţii vestimentare colecţiile de toamnă – iarnă 2013 ale disgnerilor români şi străini. Ştefan Muscă, Belinda Liu, Sonia Trifan, Noela Style au încântat craiovenii cu cele mai recente colecţii. Fedor Vozianov – Ucraina – şi Ivaylo Petrov – Bulgaria – sunt cei doi designeri internaţionali care şi-au prezentat colecţiile la Craiova. 

A absolvit Facultatea de Ştiințe Sociale din Universitatea din Craiova, specializarea Filosofie Sociologie. Lucrează la Gazeta de Sud din 2004 în domeniul social, dar este şi realizatorul rubricii Infosocial la Radio Sud.
Exit mobile version