12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrevenirea furturilor din locuinţe, o prioritate a poliţiei oltene

Prevenirea furturilor din locuinţe, o prioritate a poliţiei oltene

Urmare a parteneriatului dintre Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Groupama Asigurări S.A., a fost iniţiată, La nivelul judeţului Olt a fost iniţiată campania de prevenire a furturilor din locuinţe „Nu-ţi scăpa casa din ochi!”, campanie ce se înscrie în prioritatea naţională „Prevenirea furturilor” şi care se va derula în perioada mai – iulie 2013.
Grupul ţintă este constituit din posesorii de locuinţe, la bloc, în mediul urban, cu precădere în zonele unde au fost sesizate un număr crescut de astfel de fapte.
Mesajele preventive vor fi transmise prin intermediul materialelor de promovare a campaniei: scrisori adresate cetăţenilor, broşuri cu recomandări preventive, afişe, spotul audio al campaniei, dar şi în cadrul întâlnirilor directe cu cetăţenii.
Activităţile înscrise în cadrul acestei campanii se vor desfăşura prin implicarea Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în colaborare cu structura de Ordine Publică, respectiv agenţi de ordine şi siguranţă publică şi poliţişti de proximitate, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS