8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCrin Antonescu, la Guvern

Crin Antonescu, la Guvern

Liderii Uniunii Social Liberale s-au reunit vineri seara la Palatul Victoria pentru a discuta, cel mai probabil, despre situaţia din coaliţia de guvernare, care traversează, potrivit premierului Victor Ponta, cea mai mare criză de la formare, conform Agerpres.
La sediul Guvernului a venit copreşedintele USL, liderul liberal Crin Antonescu. La Palatul Victoria se aflau deja preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, şi vicepremierii Liviu Dragnea şi Daniel Chiţoiu.
Tensiunile în coaliţia de guvernare s-au intensificat după ce senatorul liberal Sorin Roşca Stănescu a acuzat PSD că a fost reticent în ceea ce priveşte crearea unei comisii speciale de anchetă în cazul interceptărilor magistratului Corneliu Bîrsan.
Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a semnalat ulterior că în USL există o „problemă serioasă” referitoare la declaraţiile lui Roşca Stănescu şi demisia liberalilor din comisia de anchetă privind interceptările telefonice ale judecătorului Corneliu Bîrsan.
Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a declarat, la rândul său, vineri, la Târgovişte, că nu va pleca din PNL şi speră că Victor Ponta se va gândi mai bine în week-end.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS