10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Ia te uită!

Misiune imposibilă – Ghost Protocol

Distribuţia: Tom Cruise, Jeremy Renner, Paula Patton
Regia: Brad Bird
Acţiune – 2011

Acuzat de un atac terorist cu bombe asupra Kremlinului, agentul operativ MI Ethan Hunt este dezactivat şi renegat, împreună cu restul agenţiei, în momentul în care preşedintele iniţiază „protocolul fantomă“. Lăsat fără resurse şi acoperire, Ethan trebuie să găsească o cale pentru a reabilita renumele departamentului şi a preveni alt atac. Dar lucrurile se complică şi mai mult, iar Ethan e nevoit să se îmbarce în altă misiune, împreună cu colegii săi renegaţi ca şi el, ale căror motive, însă, nu-i sunt complet cunoscute.
Cele trei filme din serie au cumulat încasări totale de peste două miliarde de dolari în toată lumea. Filmările pentru cel mai nou film din serie au avut loc în Dubai, Moscova, Praga şi Vancouver.
Filmul este regizat de Brad Bird, care se află la primul său film de lung metraj neanimat. Brad Bird a fost regizor şi scenarist pentru „The Incredibles“, care a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun scenariu şi a câştigat Oscarul pentru cel mai bun film de animaţie. Filmul a primit pe site-urile de specialitate nota 8,5.
20.00 – HBO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS