24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVreme deosebit de caldă

Vreme deosebit de caldă

Vremea va fi deosebit de caldă pentru sfârşitul lunii aprilie în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil ziua în nordul şi nord-estul ţării şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă.
Luni, în ţară, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 31 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre 4 grade.
Marţi, vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă la nivelul întregii ţări. Cerul va fi variabil în vestul şi nordul teritoriului şi mai mult senin în rest. În timpul nopţii, izolat în regiunile vestice sunt posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade, cu valori mai scăzute pe litoral şi în Delta Dunării, până la 21 de grade, iar cele minime se vor situa între 6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 20 de grade în Dealurile de Vest.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS