18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCongresul PSD în prima zi - Bilanţul

Congresul PSD în prima zi – Bilanţul

Congresul PSD se reuneşte, vineri şi sâmbătă, la Sala Palatului, pentru a decide, prin vot, asupra noii structuri de conducere a partidului, singurul candidat la şefia formaţiunii fiind actualul preşedinte, Victor Ponta, în timp ce Liviu Dragnea candidează la funcţia de preşedinte executiv.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astăzi, în deschiderea Congresul PSD, că evenimentul reprezintă un moment de bilanţ al ultimilor trei ani pentru partid, şi ocazia pentru a prezenta proiectul pentru viitorul României, conform realitatea.net.
„Este un moment de bilanţ pentru ultimii trei ani, care s-au scurs de la Congresul din 2010. În acelaşi timp, un moment în care trebuie să vă prezentăm dumneavoastră, militanţii, trebuie să prezentăm partenerilor noştri politici, sociali, europeni şi internaţionali proiectul pe care PSD îl are pentru viitorul României, acel proiect care să facă din România o ţară mai bună şi din locuitorii României oameni mai prosperi şi, până la urmă, mai fericiţi de a trăi într-o ţară mai dreaptă”, a spus Victor Ponta.
El a mai spus că „PSD este unul dintre partidele cele mai puternice” şi că acest Congres are loc sub egida a 120 de ani de social-democraţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS