13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVizită la proiecte Regio implementate în Craiova

Vizită la proiecte Regio implementate în Craiova

Autoritatea de Management a Programului Operaţional Regional (AM POR) din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prezintă astăzi trei proiecte Regio implementate în regiunea de dezvoltare Sud-Vest. Evenimentul a început la Casa Universitarilor din Craiova, în jurul orei 9:00, cu o scurtă prezentare a stadiului programului Regio şi va continua cu o vizită în campusul universitar de la Facultatea de Mecanică. Participanţii vor observa rezultatele proiectului implementat aici, respectiv lucrările de schimbare a destinaţiei cantinei în bibliotecă şi extinderea clădirilor pentru asigurarea de spaţii de învăţământ şi facilităţi conexe.

În jurul orei 12:00 este programată o a doua vizită la proiect, aceasta vizând reabilitarea infrastructurii rutiere din zona de nord-vest a Craiovei în vederea fluidizării traficului în zona metropolitană Craiova.

Cea de-a treia vizită din cadrul evenimentului este programată pentru ora 13:00, când participanţii vor merge la centrul pentru dezvoltarea serviciilor şi afacerilor „Blue Wings”.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS