13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBursa locurilor de muncă în Oltenia

Bursa locurilor de muncă în Oltenia

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) organizează vineri Bursa Generală a Locurilor de Muncă, acţiune care se va desfăşura în 85 de agenţii pentru ocuparea forţei de muncă locale şi judeţene

În judeţul Dolj, Bursa locurilor de muncă se va desfăşura la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova, între orele 9.00 – 13.00, evenimentul fiind organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dolj. Până marţi, data-limită pentru înregistrare în baza de date a Bursei, 29 dintre cele 279 de firme contactate îşi confirmaseră prezenţa, numărul de locuri de muncă disponibile fiind de 354 – între care trei pentru persoane cu studii superioare şi 14 pentru muncitori necalificaţi.

520 de locuri de muncă oferite în Gorj

AJOFM Gorj va oferi 520 de locuri de muncă la Bursa care va fi organizată la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Ana Maria Niculescu, au fost contactaţi 245 de agenţi economici, dintre care doar 57 au confirmat prezenţa la eveniment, oferind celor interesaţi 520 de locuri de muncă pe diverse meserii. Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 50 de locuri de muncă, iar pentru persoanele fără studii superioare 447 de joburi. Principalele meserii puse la dispoziţie de angajatori sunt confecţioner textile, macaragiu, măcelar, lăcătuş, agent de turism, electrician, iar pentru persoanele cu studii superioare meseriile de inginer TCM, inginer instalaţii, inginer silvic, inspector asigurări şi consultant financiar.

Doar 15 firme au confirmat prezenţa în Olt

Persoanele din judeţul Olt aflate în căutarea unui loc de muncă vor avea de ales dintre 200 de joburi vacante puse la dispoziţie la Bursa Locurilor de Muncă organizată de AJOFM Olt în Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 9.00. Potrivit informaţiilor oficiale, citate de publicaţia Eveniment de Olt, au fost contactaţi 95 de agenţi economici, dintre care doar 15 şi-au confirmat prezenţa la acţiune. Din totalul de 216 locuri de muncă vacante, principalele meserii căutate sunt cele de inginer instalator, inginer în construcţii, manager, medic veterinar, redactor, broker în asigurări, vânzător, sortator produse, fierar-betonist, morar, brutar, turnător-formator, instalator, mecanic agricol, şofer, electrician, dulgher, zidar, confecţioner asamblor, îngrijitor curăţenie, muncitor necalificat.

Aproape 600 de locuri noi de muncă în Mehedinţi şi Vâlcea

În judeţul Mehedinţi, Bursa generală a locurilor de muncă va fi organizată de AJOFM în Drobeta Turnu Severin, în sala de festivităţi a Colegiului Tehnic „Domnul Tudor“, strada I.C. Brătianu, nr. 7, începând cu ora 9.00. Potrivit centralizării ANOFM, au fost contactaţi peste 200 de agenţi economici, dintre care 37 şi-au confirmat participarea, 154 de locuri de muncă vacante, inclusiv patru pentru persoanele cu studii superioare.
Vâlcenii care doresc să găsească un loc de muncă sunt invitaţi la sediul CRFPA, strada Calea lui Traian, nr. 98, Râmnicu Vâlcea, unde se va desfăşura Bursa locurilor de muncă. Oferta de muncă disponibilă la Bursa din Vâlcea cuprinde 425 de locuri de muncă vacante în diverse domenii de activitate, principalele meserii căutate de cei 53 de angajatori care şi-au anuntat prezenţa fiind agent de securitate, confecţioner textile, ospătar, bucătar şi şofer.
Click News

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS