Acasă Actualitate Elevi craioveni, în practică în Spania

Elevi craioveni, în practică în Spania

Un grup de elevi ai Liceului Tehnologic „George Bibescu“ fac practică în… Spania, sub coordonarea a doi profesori de specialitate din unitatea lor de învăţământ.
„Este vorba de 21 de elevi din clasa a XI-a, de la profilul electrician-electronist auto, care, în perioada 8-26 aprilie, efectuează un stagiu de pregătire practică la firme de profil din Malaga-Spania, în cadrul unui proiect Leonardo. Acolo lucrează efectiv la diferiţi agenţi economici din domeniul construcţiei şi depanării de autovehicule, pentru a-şi perfecţiona cunoştinţele dobândite la şcoală, în România“, a precizat profesorul Petre Cauc, directorul Liceului Tehnologic „George Bibescu“.
Desemnarea celor 21 de elevi care iau parte la acest proiect s-a făcut nu doar pe criterii de pregătire teoretică şi practică, ci şi de cunoaştere a limbii spaniole. Grupul elevilor selecţionaţi a urmat o lună de cursuri intensive de limbă spaniolă, pregătire finalizată cu un examen.
Nu e prima dată când elevi ai Liceului „George Bibescu“ din Craiova fac practică în străinătate. În 2010 şi 2011, unitatea de învăţământ a trimis în Franţa, Polonia şi Germania elevii de la profilul electrician-electronist auto, dar şi pe cei de la mecanică auto.

Exit mobile version