17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVom duce visul lor mai departe

Vom duce visul lor mai departe

Prietenii lui Andrei Dragomir şi Cosmin Băbălău, victimele accidentului petrecut în urmă cu o săptămână, s-au alăturat membrilor trupei de dans Freaks, din care Andrei făcea parte, pentru un moment artistic deosebit, încercând se reînvie dragostea pentru frumos, care fremăta şi în sufletul celor dispăruţi prematur dintre noi.

Duminică la ceas de seară, tânăra cântăreaţă craioveană Aurora Băran, colegii de trupă ai lui Andrei Dragomir din trupa Freaks şi-au dat întâlnire pentru a aduce în faţa prietenilor mesajul dragostei pentru frumos.
„M-a revoltat faptul că lui Andrei i-a fost luată atât de tragic şansa de a-şi îndeplini menirea artistică, de a oferi lumii o parte din frumosul care fremăta în sufletul lui. L-am apreciat, aşa cum îi admir pe toţi cei care au visuri frumoase şi care fac orice pentru a le împlini. Şi Andrei era unul dintre ei. A trăit frumos şi aceasta este atmosfera pe care vrem să o creăm“, a precizat Aurora Băran.
Şi dacă aripile s-au frânt într-o clipă, spulberând o mulţime de visuri, cei care i-au cunoscut pe tinerii cu suflete curate, pline de dorinţe, vor duce mai departe o părticică din idealul lor. „Noi suntem ca o familie. Andrei este pentru noi familie, frate, coleg. El este în inimile noastre şi va rămâne acolo pentru vecie. Ne vom reaminti de el la toate concursurile la care vom merge. Vom duce mai departe visul lui“, a mărturisit Sorin Gogoşoiu, reprezentantul trupei Freaks.
Mesajul lor a curs şi pe ritmul muzicii. Prin glasul Aurorei Băran versul atingea altfel sufletul îndurerat. „Eşti departe şi ai asupra mea/O putere imensă/Mă trezesc zâmbind în fiecare zi/Ce şansă că te-am cunoscut/Nu mai credeam în iubire de mult…  Vreau să rămân în lumea ta plină de iubire… Fericirea pe care o primesc/Doar cu tine vreau s-o trăiesc… Uneori fără tine/Drumul e greu/Aş vrea să fii cu mine,/Cu mine mereu“ sau „Iubeşte-mă astăzi, iubeşte-mă mâine/Iubeşte-mă dulce ca un înger/Cred în iubire, iar lângă tine,/O mie de ani nu mi-ar ajunge/Să te iubesc…“

Amintiri ce nasc zâmbete

Andrei şi Cosmin iubeau viaţa. Îşi doreau ca visul lor să se înfiripe şi azi, şi mâine. Şi, totuşi, totul s-a oprit brusc într-o clipă. Dorinţele lui Andrei, ale lui Cosmin s-au curmat. Prietenii, colegii de trupă, cei cu care împărţeau şi bune, şi rele, bucuriile reuşitei şi dezamăgirea eşecului, refuză să creadă că sfârşitul e aici. Vor lupta şi vor duce la bun sfârşit un vis frumos, în care au pus deopotrivă tot sufletul şi pasiunea lor, aşa cum ar fi făcut, fără îndoială, prietenii lor care au luat calea îngerilor.
Amintirile ce-i leagă nu vor muri. „Am trăit multe împreună. Ne-am bucurat enorm când am reuşit să obţinem pentru a doua oară Premiul cel Mare la Festivalul Internaţional de Dans de la Caracal. Am plâns de fericire. Când am participat acum două ediţii la «Românii au talent», am împărţit emoţia reuşitei, când întreaga sală a Teatrului Naţional «Marin Sorescu» s-a ridicat să ne aplaude. Şi atunci când fruntea îţi era plecată, Andrei reuşea să te convingă să mergi mai departe, să te ridici, nu să te pleci“, a completat  Sorin Gogoşoiu.
Au ridicat împreună România pe cele mai înalte podiumuri naţionale şi internaţionale şi mâine vor face la fel, doar că cineva le va zâmbi încrezător din ceruri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS