10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA sărit cu tirul de pe drum

A sărit cu tirul de pe drum

Un tir încărcat cu îmbrăcăminte, înmatriculat în Germania şi condus de un cetăţean bulgar, s-a răsturnat ieri-dimineaţă pe DN 6, în localitatea doljeană Coţofenii din Faţă.
Din cercetările ofiţerilor din cadrul Serviciului Rutier Dolj s-a stabilit că, ieri-dimineaţă, un şofer bulgar care conducea un tir înmatriculat în Germania, pe raza localităţii Coţofenii din Faţă, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei, a trecut prin parapetul de protecţie şi s-a răsturnat în afara drumului. În urma accidentului, şoferul a scăpat cu câteva zgârieturi, însă autovehiculul pe care îl conducea a fost avariat grav.
Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că responsabil de producerea accidentului este şoferul bulgar, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, şoseaua fiind umedă ieri-dimineaţă.
În decembrie 2010, în acelaşi loc, un tir încărcat cu panouri tip isopan a trecut prin acelaşi parapet de protecţie al drumului şi s-a răsturnat. Poliţiştii au stabilit atunci că şoferul, un bărbat, de 35 de ani, din localitatea timişeană Sânpetru Mare, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum – carosabilul fiind acoperit cu polei.
Tot ieri-dimineaţă, un tir înmatriculat în Dâmboviţa s-a „înfipt“ într-un utilaj staţionat pe marginea DN 6, în localitatea Beharca. Şi în acest caz, poliţiştii au stabilit că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.
Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS