10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Programul filmelor de la Cinema 3D Colours

Craiova: Programul filmelor de la Cinema 3D Colours

Oz: The Great and Powerful 3D / Grozavul şi puternicul Oz 3D
Regia: Sam Raimi
Cu: Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams, James Franco
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durata: 130 minute

Grozavul şi puternicul Oz” (Oz: The Great and Powerful), noua producţie cinematografică marca Disney, ilustrează originile iubitului personaj, creat de L. Frank Baum, acum mai bine de 100 de ani.

Povestea începe odată cu alungarea lui Oscar Diggs (James Franco), un magician de circ cu principii etice discutabile, din prăfuitul Kansas. Acesta ajunge astfel pe Tărâmul lui Oz, un loc plin de viaţă şi crede că a dat norocul peste el: aici ar putea deveni faimos şi s-ar putea îmbogăţi. Însă, în scurt timp, cunoaşte trei vrăjitoare de-ale locului, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) şi Glinda (Michelle Williams), care nu sunt sigure că acesta este marele vrăjitor pe care îl aşteptau cu toţii.

Fără să vrea, magicianul devine implicat în problemele noii lui ţări şi ale locuitorilor acesteia şi trebuie să îşi folosescă talentul şi farmecele pentru a deosebi binele de rău, înainte să fie prea târziu. Astfel, Oscar se transformă în „Grozavul şi Puternicul Magician din Oz” şi în acelaşi timp, devine un om mai bun.

Jack the Giant Slayer 3D / Jack şi uriaşii 3D
Regia: Bryan Singer
Cu: Nicholas Hoult, Bill Nighy, Ewan McGregor
Gen film: Aventuri, Fantastic, Comedie
Durata: 100 minute

Un conflict străvechi este pe cale să reînceapă atunci când fermierul Jack (Nicholas Hoult) deschide din greşeală un portal prin care uriaşii mitologici pot pătrunde în lumea noastră. Odată ajunse pe pământ, răzbunătoarele creaturi o răpesc pe frumoasa prinţesă Isabelle (Eleanor Tomlinson) şi plănuiesc să cucerească întreaga omenire. Tânărul Jack este cel care va trebui să conducă misiunea de salvare a acesteia şi să îi învingă pe uriaşi chiar pe tărâmul lor. Pentru a-şi apăra regatul şi a o salva pe prinţesa de care s-a îndrăgostit, Jack va trebui să îi învingă pe neînfricatii uriaşi, despre care auzise doar din legende.

The Croods 3D / Croods 3D
Regia: Chris Sanders, Kirk De Micco
Cu: Nicolas Cage, Ryan Reynolds
Durata : 98 minute
Gen: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

CROODS este comedie animată în 3D care urmăreşte prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei lor de-a lungul vieţii. Atunci când peştera care le fusese casă este distrusă – împreună cu restul lumii lor – familia Crood este obligată să pornească în prima călătorie pe drumul (sau calea) familiei.  Zguduiţi de conflicte generaţionale şi întorsături seismice, Familia Croods descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice şi un viitor cum nici nu-şi imaginaseră vreodată. Dinamica familiei Croods, deşi se desfăşoară cu câteva milioane de ani în urmă, lasă impresia că ar putea veni din căminul nostru.  Ca majoritatea taţilor, tatăl de familie Grug (Nicolas Cage) este extrem de protector cu soţia şi cei trei copii ai săi. Vigilenţa sa excesivă a făcut ca familia sa legată de cavernă să fie în siguranţă, protejată şi….foarte plictisită. Jumătatea puternică şi supusă a lui Grug, Ugga (Catherine Keener) acceptă mentalitatea soţului ei conform căreia „frica este bună; schimbarea este ceva rău”, la fel şi fiul lor, Thunk (Clark Duke), care este mulţumit cu situaţia staţionară.  Arţăgoasa soacră Gran (Cloris Leachman) nu se oboseşte niciodată să-l împungă pe Grug; iar copilul tare ca piatra Sandy poate fi cel mai feroce membru al familiei Crood. Grug este preocupat exclusiv de supravieţuire, dar Eep (Emma Stone) vrea să trăiască cu adevărat şi curiozitatea ei cu privire la lumea din afara peşterii lor intră în conflict cu regulile primitive ale tatălui ei. Un eveniment dezastruos îi forţează pe membrii familiei Croods să se aventureze în locuri necunoscute şi să-şi regândească modul de viaţă. Familia Croods îşi dă în curând seama că dacă nu evoluează… sunt de domeniul trecutului.

Vehicle 19 / Cursă infernală
Regia: Mukunda Michael Dewil
Cu: Paul Walker
Durata: 87 minute
Gen: Acţiune, Thriller

Ajuns într-un oraş străin, un deţinut eliberat pe cauţiune (Paul Walker, franciza Fast & Furious),  închiriază fără să ştie o maşină care-l aruncă într-o cursă infernală atunci când descoperă în portbagaj un „pasager” nedorit, o femeie legată de mâini şi de picioare. Pentru că a închiriat maşina care nu trebuia, se trezeşte acum cu toată poliţia pe urmele lui, care vrea cu orice preţ ca femeia din maşină să nu ajungă să depună mărturie într-un caz care implica poliţişti corupţi.

Gambit / Răzbunare cu stil
Regia: Michael Hoffman
Cu: Colin Firth, Cameron Diaz, Alan Rickman
Durata: 89 minute
Gen: Comedie, Crimă

Harry (Collin Firth), un curator de artă, caută să se răzbune pe şeful său, într-o manieră surprinzătoare: va încerca să îl convingă să cumpere un tablou fals de Monet. Are însă nevoie de ajutorul unei femei frumoase, dispusă să fie momeala. Nicole (Cameron Diaz) pare să fie candidata perfectă, dar Harry devine rapid fermecat de ea, astfel încât planul său este pus în pericol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS