Acasă Actualitate Weekend dedicat târgului de nunţi „Wedding Fever“

Weekend dedicat târgului de nunţi „Wedding Fever“

Foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ din Craiova este, începând de vineri şi până duminică, gazda evenimentului „Wedding Fever“, primul târg creativ de nunţi din Oltenia, ajuns la cea de-a patra ediţie. Târgul de nunţi reuneşte peste 60 de furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente. Expozanţii provin din domenii complementare, printre aceştia numărându-se creatori sau distribuitori de rochii de mireasă, florării, firme care închiriază corturi de nuntă, producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi MC, saloane de înfrumuseţare, agenţii de turism, precum şi agenţii full-service de organizare de evenimente. Nici bărbaţii nu au fost uitaţi, aceştia având posibilitatea să îşi găsească costumul pentru ziua nunţii.
„Wedding Fever“ va include evenimente interactive şi creative: prezentări de modă, show-uri demonstrative de beauty şi tombole. „Sâmbătă, 16 martie, începând cu ora 12.00, atmosfera va fi întreţinută de Ciri Mayer Band şi Stăncuţa Luţă, iar invitatul special la eveniment este Mariana Ionescu Căpitănescu, care va susţine un recital începând cu ora 14.30. Tot sâmbătă, va avea loc şi o prezentare de rochii de mireasă. Toţi vizitatorii Târgului de Nunţi vor participa la o tombolă, în urma căreia vor putea câştiga o pereche de verighete cu diamante, o rochie de mireasă, o rochie de seară, un weekend pentru îndrăgostiţi la munte şi vouchere“, a spus Irina Miertescu, organizatorul „Wedding Fever“.

A absolvit Facultatea de Ştiințe Sociale din Universitatea din Craiova, specializarea Filosofie Sociologie. Lucrează la Gazeta de Sud din 2004 în domeniul social, dar este şi realizatorul rubricii Infosocial la Radio Sud.
Exit mobile version