11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Se opresc tramvaiele

Circulaţia tramvaielor pe tronsonul Pasaj Electroputere – Uzina Ford se întrerupe, de luni, 18 martie, din cauza lucrărilor de înlocuire a căii de rulare a tramvaielor, a anunţat Regia Autonomă de Transport (RAT) Craiova.
„Preluarea călătorilor se va face cu autobuze din staţiile de îmbarcare–debarcare ale traseelor de autobuze comune cu tramvaiul pe acest tronson. Frecvenţa de circulaţie va fi neschimbată, atât în zilele lucrătoare, cât şi în zilele nelucrătoare“, se arată în comunicatul RAT.
De la începutul lunii viitoare, reabilitarea cu fonduri europene a liniilor de tramvai va impune sistarea circulaţiei tramvaielor şi pe sectorul Peco Severinului – Pasaj Electroputere. Sistarea circulaţiei tramvaielor va dura doi ani.
Regia de transport craioveană anunţă totodată că traseul 6 va fi suspendat temporar până la terminarea lucrărilor la pasajul subteran. Abonamentele pe traseul 6 rămân valabile pe toate traseele care au ruta comună cu acesta: 1b, 4, 24 pe tronsonul Parc – Piaţa Centrală şi retur, precum şi pe traseele 9, 11 şi pe tramvai, pe tronsonul Piaţa Centrală – Craioviţa Nouă şi retur.
Adrian Dinu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS