10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn nou videoclip Talisman

Un nou videoclip Talisman

„Sunt convins că mai există romantici incurabili, oameni care şi-ar da viaţa fără remuşcări pentru iubire, Romeo şi Julieta moderni. Ceea ce mă face să cred că asta este dragostea care ne consumă cu o putere inimaginabilă pe mine şi soţia mea“,  a povestit Alin Oprea, vocalistul trupei Talisman.
Inspirat din această dragoste care hrăneşte şi consumă în acelaşi timp, Alin a scris piesa „Inima în flăcări“, al cărei videoclip l-a lansat în mod oficial.
În regia lui Alex Ceauşu, videoclipul contribuie în egală măsură la creşterea dramatismului mesajului transmis de noul single Talisman. Ingredientele? Explozii, efecte speciale, o reţetă care va fi pe placul tuturor, nu doar al fanilor Talisman!
Deşi „Inima în flăcări“ are un fond trist, piesa arată adevărata profunzime a sacrificiului din iubire. „Am vrut să surprind acest sentiment în cântec, acea putere de a-ţi da viaţa pentru celălalt. Este pentru prima dată când se cântă despre această trăire. Despre asta este vorba în videoclip“, a spus Alin.
Întrebat de nouă direcţie muzicală a trupei Talisman, Alin Oprea a mărturisit că încearcă să fie cât se poate de fidel începuturilor formaţiei şi să păstreze un stil care a marcat scena muzicală românească, neexcluzând, totodată, colaborări spectaculoase care să readucă muzica rock în centrul atenţiei publicului.
Supranumită „formaţia de suflet a românilor“, trupa Talisman este una dintre cele mai vechi prezente pe scena muzicii rock româneşti, cucerind discul de platină la doar două săptămâni de la lansarea deja clasicei balade rock „Atât de singur“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS