24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Cursuri de limba engleză pentru afaceri, organizate de AIESEC

Craiova: Cursuri de limba engleză pentru afaceri, organizate de AIESEC

AIESEC Craiova organizează în premieră un proiect de limbi străine adresat mediului de afaceri local, se arată într-un comunicat al organizaţiei. Proiectul Business English Classes oferă cursuri de engleză pentru afaceri către angajații companiilor craiovene, oferindu-le acestora oportunitatea de a-şi îmbunătăţi cunoştinţele lingvistice într-un cadru organizat şi profesionist.

Cursurile Business English Classes se vor desfășura timp de trei luni, în perioada 4 martie – 26 mai. Curricula creată va fi relevantă prin structurarea acesteia în module de pregătire special concepute pentru a răspunde nevoilor participanţilor, indiferent de nivelul acestora de limba engleză. De-a lungul proiectului, reprezentaţii companiilor implicate vor participa la două şedinţe pe săptămână, în urma cărora aceştia vor dobândi cunoştinţe avansate şi un limbaj divers. Programul include abordarea unor subiecte specifice mediului de afaceri, precum: negocierea contractelor în limba engleză, simularea de întâlniri de afaceri, descrierea produselor și serviciilor oferite de companie pe piața de afaceri sau dezvoltarea unui discurs persuasiv pentru conferințe și întâlniri de afaceri. Înscrierile pentru Business English Classes se realizează accesând site-ul AIESEC, data limită fiind 4 martie.

Proiectul a fost deschis de evenimentul „Europa te cunoaşte ca businessman sau ca turist?” din data de 19 februarie, care l-a avut drept invitat special pe celebrul antreprenor craiovean Marius Ghenea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS