Acasă Actualitate Gorj: Sindicaliştii cer plecarea şefilor CEO din funcţii

Gorj: Sindicaliştii cer plecarea şefilor CEO din funcţii

Unul dintre liderii de sindicat din minerit şi energie le solicită actualilor directori ai Complexului Energetic Oltenia să părăsească funcţiile, dacă nu sunt în stare să vândă energie electrică. Marin Golea, lider de sindicat la Rovinari şi vicepreşedinte al Federaţiei Naţionale Mine Energie, îşi susţine cu vehemenţă punctul de vedere care se axează pe dorinţa unei părţi a sindicatelor ca actuala conducere să facă un pas înapoi. 

Minerii sunt nemulţumiţi şi de faptul că le-au fost reduse anumite drepturi salariale, dar şi că au fost trimişi în concediu de odihnă forţat, pentru a se mai consuma din cărbunele aflat în depozitele Complexului Energetic Oltenia. Conducerea Companiei a justificat măsura de a trimite 14.000 de ortaci acasă până pe 19 februarie. Prin vânzările slabe de energie electrică din părima lună a acestui an. Acestea au scăzut la jumătate.
Mai multe amănunte despre acest subiect puteţi citi în ediţia de mâine a Gazetei de Sud.

 

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version