15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSolomon râde că a fost exclus din PP-DD

Solomon râde că a fost exclus din PP-DD

Antonie Solomon continuă seria plecărilor cu scandal din partidele din care face parte. După ce a văzut portocaliu în faţa ochilor, fiind exclus din PDL, ieri, partidul mov al lui Dan Diaconescu a decis să facă acelaşi lucru, la doar o lună şi jumătate de când Solomon a ieşit senator de Dolj pe listele lui.

Decizia de excludere a lui Antonie Solomon a fost luată de Biroul Central al PP-DD din motive de nesupunere faţă de programul politic, atitudine necorespunzătoare faţă de conducerea partidului, comportament inadecvat faţă de colegii săi şi lipsă de implicare. Surse demne de încredere au precizat că Antonie Solomon era nemulţumit de modul de organizare a partidului, de anumite puncte din program, cum ar fi promisiunea de a acorda 20.000 de euro fiecărui român, şi de calitatea membrilor PP-DD. Asta l-a determinat să propună în anumite cercuri chiar schimbarea denumirii partidului, care nu i se părea normal să conţină numele unei anumite persoane. Solomon ar fi dorit ca, în loc de Partidul Poporului Dan Diaconescu, acesta să se numească Partidul Poporului Dreptate şi Democraţie. Aurică lipsea frecvent de la întâlnirile organizate de partid pe motiv că cei adunaţi acolo sunt „papagali“ şi spunea că nu crede că va face mulţi purici la PP-DD, deoarece toţi erau slabi şi îl vedeau pe Dan Diaconescu ca pe un Dumnezeu.

Cilibiu, atac dur la adresa lui Solomon

Partener de campanie cu el la alegerile din decembrie anul trecut, preşedintele PP-DD Dolj, Mihai Cilibiu, s-a dezlănţuit furibund împotriva lui Antonie Solomon, spunând că acesta s-a folosit de partid pentru a ajunge senator. „Este arogant, obraznic, lipsit de scrupule. Eu îl chemam în campanie să mergem prin cartiere şi el îmi spunea că întârzie că este la un şpriţ. După ce a ieşit senator, nu a mai vorbit deloc cu mine şi m-a umilit la un post local de televiziune. La Bucureşti, a jignit conducerea partidului, a spus că anumite puncte din programul partidului sunt o aberaţie. Când l-am primit în partid am crezut că se va schimba, dar are derapaje psihice. Este un grobian al politicii şi un expirat, nu este capabil să facă parte dintr-o echipă. Probabil, asta şi-a dorit, să plece. Eu am cerut excluderea lui şi mă bucur că la Bucureşti s-a ţinut cont de asta“, a spus Cilibiu. Întrebat dacă Solomon va fi obligat să plătească cele două milioane de euro pe care fiecare ales s-a angajat să le achite dacă părăseşte partidul, Cilibiu a spus că ar trebui să plătească aceşti bani. „Cu 24% cât a luat el la alegeri, nu ar fi ieşit niciodată senator. S-a folosit de partid. Ar trebui să plătească aceşti bani dacă ar fi om de onoare“, a completat Cilibiu.
Contactat telefonic, Antonie Solomon nu a dorit să comenteze decizia partidului. Relaxat şi pe un ton vesel, a spus că el nu le-a zis nimic celor din PP-DD care să-i supere. „Respect hotărârea conducerii partidului. Habar nu am de ce s-au supărat pe mine. Voi rămâne independent“, a spus el. Întrebat dacă a fost curtat de alte partide, Solomon a răspuns cu tâlc. „Nu aduce anul ce aduce ceasul. Nu ştiu din astea“, a spus el râzând.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS