16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRadare pentru vitezomani

Radare pentru vitezomani

Peste 100 de şoferi au fost amendaţi, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce au „dat“ în radarele amplasate de poliţiştii de la Rutieră pe drumurile din judeţul Dolj şi pe străzile din municipiul Craiova. Alţi aproape 200 de şoferi au fost sancţionaţi pentru alte abateri, iar 17 au rămas fără permisele de conducere. 

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, sâmbătă şi duminică, efectivele Poliţiei Rutiere au ieşit cu radarele pe drumurile naţionale şi europene din judeţul Dolj, dar şi în municipiul Craiova, acţiunea având drept scop prevenirea accidentelor de circulaţie cauzate de viteza excesivă şi de depăşirile neregulamentare. În cele două zile, oamenii legii au oprit şi controlat în trafic peste 550 de autovehicule, au legitimat aproape 600 de persoane şi au dat 286 de amenzi, în valoare totală de 34.840 de lei.
Cele mai multe amenzi – 110, au fost date şoferilor care au depăşit viteza regulamentară, restul constând în sancţiuni pentru depăşiri neregulamentare, lipsa centurii de siguranţă şi alte abateri. În plus, poliţiştii de la Rutieră au suspendat 17 permise de conducere, dintre care 15 pentru depăşiri neregulamentare şi două pentru depăşirea cu peste 50 de km/h a vitezei legale.
Potrivit poliţiştilor doljeni, unul dintre şoferii care a rămas fără permisul de conducere este bucureşteanul Cristian Doxan, de 38 de ani, care a fost înregistrat cu aparatul radar circulând pe Calea Severinului din Craiova cu 52 de kilometri peste viteza legală, respectiv 102 km/h.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS