12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateStroe: MAI va avea patru secretari de stat

Stroe: MAI va avea patru secretari de stat

Ministerul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a anunţat joi că instituţia pe care o conduce va avea patru secretari de stat, informează NewsIn.

„Eu am patru secretari de stat din raţiunile speciale şi specifice ale Ministerului Afacerilor Interne”, a spus Stroe.
Astfel, în minister va exista un secretar de stat pentru ordinea publică, în persoana generalului Anghel Andreescu, unul pentru prefecţi şi direcţia generală de prefecturi, în persoana lui Cătălin Chiper, unul pentru afaceri europene şi relaţia cu parlamentul, în persoana lui Bogdan Tohăneanu, şi unul pentru Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI).
În ceea ce priveşte secretarul de stat care se va ocupa de DGIPI, Stroe a declarat că acesta va fi decis după aprobarea noii structuri organizatorice a MAI şi după ce va discuta cu premierul. „În principiu, eu nu vreau să dau un semnal că actualul şef va fi schimbat, nu dau nici semnalul că va fi veşnic. Voi discuta cu domnul prim-ministru şi vom vedea atât situaţia domniei sale, de fapt nu este o situaţie, vom discuta la modul concret, e o altă structură, e altă funcţie, vom vedea profesional, şi eu am informaţii că profesional e bun, vom vedea cum stau lucrurile”, a spus Stroe.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS