6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGala Studenţilor Craioveni, astăzi la CCS Craiova

Gala Studenţilor Craioveni, astăzi la CCS Craiova

Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret şi Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) Craiova organizează  astă-seară, după ora 19.00, în foaierul instituţiei, Gala Studenţilor Craioveni.
În cadrul evenimentului vor fi premiate organizaţiile nonguvernamentale studenţeşti din universităţile craiovene, dar şi studenţii distinşi cu premii la festivalurile naţionale studenţeşti din 2012. După acordarea premiilor (stickuri de memorie şi mp3 playere, camere foto şi imprimante pentru ONG-uri), urmează şi o petrecere presărată cu recitaluri ale studenţilor arondaţi la CCS Craiova, după cum a declarat cel care se ocupă de regia artistică a evenimentului, Nikos Themistocle. Prezentator va fi Tom Crângureanu, iar intrarea este liberă.
„Acest eveniment a fost organizat în pripă. Pe 3 decembrie, s-a schimbat conducerea CCS, iar timp de o lună casa nu a avut director. Din această cauză, nici ediţia cu numărul XX a «Festivalului Rock, Jazz, Folk» nu a putut avea loc“, a spus Nikos Themistocle. În locul acesteia s-au organizat, însă, trei manifestări: un concert de colinde, un spectacol de stand up comedy şi această gală studenţească. „Nu au existat finanţe pentru un cap de afiş, deci nu este nimic pretenţios. Vrem să fie o petrecere în care lumea să se simtă bine“, a conchis Nikos Themistocle. Alături de acesta în coordonarea evenimentului se mai află Aura Claudia Stan, consilier cultural la CCS Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS