8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Numărul utilajelor de deszăpezire a fost suplimentat

Craiova: Numărul utilajelor de deszăpezire a fost suplimentat

Efectivele implicate în activitatea de deszăpezire a Craiovei, aparținând SC Salubritate Craiova SRL, Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ și SC Termo Craiova SRL, au continuat să intervină pentru degajarea căilor publice aseară dar și astăzi, numărul utilajelor de deszăpezire prezente pe străzi fiind sporit.
Potrivit unui comunicat al SC Salubritate Craiova SRL, în acest interval, au fost suplimentate şi cantitățile de materiale antiderapante la cele cinci puncte de alimentare din Craiova cu 268 de tone.
Noaptea trecută, au fost împrăștiați aproximativ 12 metri cubi de materiale antiderapante în puncte din Craiova unde ar putea apărea polei și poduri de gheață (pasajele CFR, Electro și suprateran, în sensurile giratorii, dar și în zone de pantă și în intersecții). În cursul nopții, a fost încărcată zăpada existentă pe partea carosabilă în zona centrală a Craiovei, respectiv pe străzile A.I. Cuza, Calea Unirii, Constantin Nicolaescu Plopșor și pasajul suprateran, dar și în Piața Mihai Viteazul. Cei 248 metri cubi de zăpadă ridicați din zonele amintite au fost transportați la cele două puncte de descărcare autorizate, situate în apropierea rampei ecologice de la Mofleni. Având în vedere prognoza meteorologică, numărul utilajelor de deszăpezire prezente pe străzile Craiovei a fost sporit, de la 55 la 69 de autovehicule.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS