10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎnchirierea Polivalentei - 18.000 lei pe oră

Închirierea Polivalentei – 18.000 lei pe oră

Peste 18.000 de lei pe oră va trebui să plătească la RAADPFL Craiova oricine vrea să organizeze evenimente culturale sau sportive în Sala Polivalentă.
Consiliul Local Craiova a aprobat, în şedinţa extraordinară de vineri, darea în administrare a Sălii Polivalente din Craiova către Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL). Totodată, a fost aprobată noua organigramă a RAADPFL, care prevede crearea în cadrul acestei instituţii a Direcţiei Baze Sportive, care să se ocupe de Sala Polivalentă. Noua structură va fi condusă de un director, care va avea 38 de subalterni (17 posturi la sectorul administrativ, patru oameni la Compartimentul situaţii de urgenţă, cinci posturi la Biroul organizare activităţi cultural-sportive şi imagine, respectiv 12 posturi la Sectorul automatizări-întreţinere).

2,15 lei/mp/oră

Tot vineri, consilierii locali au aprobat în unanimitate tariful de închiriere a Sălii Polivalente din Craiova, pentru perioada de iarnă, în cuantum de 2,15 lei/mp/oră, tarif care conţine atât TVA, cât şi un profit de 5%.
„Pentru evenimente sportive, spectacole, sala va fi închiriată toată, nu pe porţiuni, organizatorii acestor manifestări urmând să achite chiria pentru numărul de ore cât durează respectivul eveniment. În cazul spaţiilor destinate activităţilor comerciale din interiorul Polivalentei, acestea vor fi închiriate în urma unor licitaţii, urmând să li se aplice alte tarife“, a menţionat Radu Preda, directorul RAADPFL Craiova.
Cum sala are 8.400 mp, împărţiţi pe două niveluri, organizatorii de concerte sau spectacole vor fi nevoiţi să plătească – la tariful menţionat mai sus – 18.060 lei/oră, adică peste o jumătate de miliard de lei vechi pentru un spectacol de trei ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS